Een dubbele executie: dé hints van Wie is de Mol aflevering 6

Aflevering 6 van Wie is de Mol was anders dan anders, maar dat was al te verwachten na het einde van vorige week. De hele aflevering bestond uit één opdracht: Patrick, Ron, Peggy en Jeroen moesten Nikkie en Tygo binnen 24 uur zien te vinden. Als je de aflevering hebt gezien weet jij of dit ze is gelukt. Dít zijn de bijbehorende hints die ons zijn opgevallen in Wie is de Mol aflevering 6.

Jeroen en Nikkie worden het vaakst in de hints genoemd. Ben jij er al achter wie de mol van dit seizoen Wie is de Mol is?

De hints uit Wie is de Mol aflevering 6

In deze aflevering was het best lastig voor de mol om te mollen. Het enige wat de mol had kunnen doen is zo min mogelijk molmunten vinden en de zoekende deelnemers vertragen zodat Nikkie en Tygo niet gevonden kunnen worden. Dit zijn de hints uit aflevering 6 van Wie is de Mol:

Hint 1: Jeroen heeft wel heel veel haast

Tijdens het zoeken naar hints en geld in deze aflevering was Jeroen steeds diegene die zo snel mogelijk weer verder wilde lopen. Daarnaast valt het ook op dat hij geen enkele keer geld heeft gevonden. Dit was telkens Patrick, waarmee hij in een team zat.

Hint 2: weer Jeroen

Daarnaast was het ook heel verdacht dat Jeroen de tweede telefoon nog in zijn achterzak had zitten. Terwijl hij deze eigenlijk door had moeten geven aan Peggy of Ron. Was dit zijn manier om verwarring in de groep te brengen?

Hint 3: een gevouwen envelop

De envelop met hint die in het theater gevonden is door Peggy en Ron is gevouwen als ze hem vinden, terwijl er eerst nog geen vouw inzat toen er een shot van werd gemaakt voor de kijkers. De theorie is dat Jeroen deze misschien gevonden heeft en dubbelgevouwen weer verstopt heeft tussen twee stoelen terwijl de rest van de kandidaten druk bezig was met zoeken. Zou dit waar kunnen zijn of is het te ver gezocht?

Hint 4: de kettingen van Nikkie

Nikkie was eerder al te zien met een ketting van een hangslot en een bijbehorende opdracht. Nu is ze te zien met een schakelketting, terwijl ze vast zit aan een.

Hint 5: de kleding van Nikkie

Het blijkt ook dat Nikkie met haar kleding steeds verwijst naar de volgende aflevering. In aflevering één droeg ze veel sieraden met steentjes – wat verwijst naar de aflevering ‘Steenrijk’. In aflevering twee gebeurde dit met haar hangsleutelketting en de opdracht in aflevering drie met kettingen. Daarna droeg ze een shirt met Dombo erop, dit verwees naar aflevering vier met Pinokkio (allebei Disney films).

Toen droeg ze in aflevering vier een shirt met ‘Spaced’ – terwijl ze in de volgende aflevering een helikopter instapte met Tygo. Als laatste had Nikkie een T-shirt aan met een draak erop, zou dit verwijzen naar aflevering 6, waar ze de deelnemers veel molmunten gevonden hebben – een draak staat vaak in verband met gouden munten in films.

Hint 6: Tygo zijn kleding

Tygo leek ook een item om te hebben dat verband hield met de opdracht, hij droeg namelijk een armband met schakels die verdacht veel leken op de ketting waaraan hij vast zat.

Hint 7: wordt de mol hier geholpen door de productie?

De laatste ketting breekt op een andere plek af dan waar Tygo en Nikkie aan het zagen zijn. Zouden ze door de productie los zijn gemaakt omdat het te lang duurde?

Wie is de Mol gif aflevering 6 hints

Hint 8: heeft Tygo voorkennis?

Tygo roept als ze net ontsnapt zijn uit het fort: ‘We zitten in de finale’, terwijl er vier mensen zouden overblijven in deze aflevering. Later bleek de finale maar met drie man gespeeld te worden. Heeft Tygo hier voorkennis?

Hint 9: de molmunten

Het uiteindelijke bedrag dat verdiend is door de zoekende kandidaten is 3400 euro. Dit is apart omdat er alleen maar munten van 100 of 500 euro in de zakjes te vinden waren. Betekent dit dat er onderweg munten weggegooid zijn? Peggy of Jeroen zouden dit als enige gedaan kunnen hebben, Ron en Patrick zijn namelijk afgevallen.

Hint 10: Is Peggy de mol of juist niet?

Tijdens de executie kon je horen dat Peggy haar vragen invult op Ron als de mol. Daarnaast gaat Jeroen vol voor Nikkie en Patrick en Ron (blijkt uit vorige afleveringen) op Peggy. Beide deelnemers die op Peggy stemmen moeten naar huis. Terwijl Peggy die vol op Ron inzet blijft en Ron naar huis moet.

Betekent dit dat Peggy de mol is omdat ze vol voor iemand gaat die naar huis moet en ze zelf mag blijven? Of betekend dit dat Peggy afvalt als mol omdat beide kandidaten die op Peggy stemmen het ‘fout’ hebben en naar huis moeten?

Reageer op artikel:
Een dubbele executie: dé hints van Wie is de Mol aflevering 6
Sluiten