WIDM 2020: de meest overtuigende hints per finalist op een rij

Aanstaande zaterdag (24 oktober) is de finale van WIDM 2020. Het is een spannend en verassend jubileumseizoen en we zijn erg benieuwd naar de uitslag. Daarnaast is het nog helemaal niet duidelijk wie de mol is van dit seizoen. Nikkie, Jeroen en Tygo staan allemaal nog op ons verdachtenlijstje en per finalist zijn er genoeg WIDM hints.

Ben jij er ook nog niet uit? Misschien heb je dan iets aan deze WIDM recap, met alle hints per finalist.

Dé meest overtuigende hints WIDM 2020

Wie het over Wie is de Mol heeft, heeft het over WIDM hints. Dit seizoen hebben we weer genoeg opvallends voorbij zien komen. En lucky for you hebben we alles genoteerd én onder elkaar gezet per finalist. Wie zal de mol zijn van dit seizoen?

1. Alle hints naar Nikkie als mol

Nikkie was in het begin van het seizoen niet zo opvallend aanwezig. Ze viel dan vooral op door kleine subtiele dingen in de afleveringen. Vanaf aflevering vijf zijn er sterke hints die naar Nikkie wijzen als mol van dit seizoen WIDM. Ze doet opvallende dingen en maakt veel doorslaggevende beslissingen binnen de groep. Bijvoorbeeld op het strand tijdens de opdracht ‘Stuk voor stuk‘. Daar werd geen geld verdiend voor de pot, dat kwam vooral door Nikkie. Álle hints die naar Nikkie leiden als de mol van dit seizoen, staan hier uitgebreid op een rij.

2. Alle WIDM hints naar Jeroen als mol

Jeroen wordt over het algemeen het meeste verdacht als mol van dit seizoen WIDM. Er zijn dan ook een hoop hints die naar hem wijzen. Tijdens het hele seizoen heeft Jeroen niet veel in de aandacht gestaan. Maar op bepaalde momenten maakt hij wel interessante beslissingen. Een heel duidelijke hint naar Jeroen komt voor in de leader van dit seizoen, daarnaast komt zijn handschrift écht heel veel overeen met die op de spiegels en kiest Jeroen vaak voor de optie die minder geld oplevert. Hier lees je de 19 hints die wijzen naar Jeroen als mol van WIDM 2020.

3. Alle hints naar Tygo als mol

Tygo lijkt in eerste instantie afgeschreven als mol, maar er komen steeds meer mensen bij die écht geloven dat dit een laatste verwarring is binnen dit seizoen. In het twintigste seizoen van WIDM werden de kandidaten en de kijkers thuis namelijk vaak in de maling genomen, bijvoorbeeld bij de opdracht ‘Achter je rug’. Daarnaast al de spiegels die in het seizoen voorkomen – deze zijn er toch niet voor niets? Ook de woorden trust nobody werden elke week in de leader van een nieuwe aflevering WIDM herhaalt. Lees hier uitgebreid álle hints die erop wijzen dat Tygo (toch wel) de mol is van WIDM 2020.

Reageer op artikel:
WIDM 2020: de meest overtuigende hints per finalist op een rij
Sluiten