Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 16 sep 2020

Deze hints van Wie is de Mol aflevering 2 wil je gegarandeerd weten

Afgelopen weekend mochten we weer heerlijk genieten van de tweede aflevering van het Wie is de Mol-jubileumseizoen. En deze zat weer vol actie (denk aan de laseropdracht). De eerste bondjes werden gesmeed en Ellie Lust kon zich eindelijk weer storten op ‘etherdiscipline’. Helaas werd er niet veel geld voor de pot gewonnen, maar dat was natuurlijk voor de mol goede zaak. Benieuwd naar de hints van aflevering twee? Lees dan snel verder.

Wij zetten vanaf nu iedere week de meest genoemde verdenkingen en opvallende dingen voor je op een rij. Wanneer je aflevering twee nog niet gezien hebt, adviseren wij je om die eerst te gaan kijken voordat je verder leest (lees: spoileralert).

Hints Wie is de Mol

Wanneer jij aflevering twee hebt gezien, heb je vast en zeker verdachte dingen gezien. Helaas moest Nadja het spel verlaten maar hierdoor hebben we wel minder potentiële mollen. Dat maakt het er trouwens niet geheel makkelijker op want er lijken zoveel deelnemers de mol. Iedereen is fanatiek én verdacht. Dit is ons opgevallen tijdens aflevering twee:

Hint 1. Jeroen is waarschijnlijk niet de mol.

Een ding weten we zeker, Jeroen is niet de mol. Hij versprak zich namelijk tijdens een radioprogramma bij Radio 2. Hierin zei hij: “Ik wacht even tot ik eruit gevlogen ben..”. Verdacht of verdacht?

Hint 2. Verdacht intro

In de introductie van aflevering twee zag je ergens een zes verschijnen, en in seizoen zes zat Peggy. Zou zij dan de mol zijn?

Hint 3. Tygo…

Toen Tygo aan het einde van de aflevering de test maakte en daarna wegliep, zoomde de camera in op de achterkant van het computerscherm waar ‘De Mol’ op staat. De focus op dat scherm is wel erg opvallend.

Hint 4. Stenen uit het mandje

Nikkie stond gewoon toe te kijken hoe Tygo en Jeroen stenen uit het mandje aan het gooien waren, wat is hier aan de hand? Nikkie, Tygo en Jeroen zijn hier alle drie verdacht.

Hint 5. Afvaller Nadja

Nikkie vond als enige Nadja verdacht terwijl Nadja de afvaller was..

Hint 6. Was Ron Dronken?

Terwijl Ron samen met een andere deelnemer zware emmers aan het sjouwen was liep hij van hot naar her. Hij wankelde alle kanten op en het leek net of hij gedronken had. Was Ron daar de boel een beetje aan saboteren?

Lees ook: Champignonboerin Michelle en Maarten gaan trouwen (géén coronahuwelijk)

Reageer op artikel:
Deze hints van Wie is de Mol aflevering 2 wil je gegarandeerd weten
Sluiten