Dít zijn de belangrijkste hints van Wie is de Mol aflevering 3

Afgelopen zaterdag was er weer een nieuwe aflevering van Wie is de Mol 2020. Ondertussen leren we de kandidaten steeds beter kennen. Heb jij al een verdachte mol? In de derde aflevering werden er weer verschillende opdrachten uitgevoerd en zat het ook deze keer weer vol met opvallende acties. Wij hebben de hints voor je op een rijtje gezet.

Als je aflevering drie nog niet gezien hebt – lees dan nog even niet verder. Moet je aflevering twee nog inhalen? Lees dan ‘De samenvatting van aflevering 2 Wie is de Mol in tweets’.

Hints Wie is de Mol aflevering 3

Dit seizoen is best een uitdaging. Er zijn kandidaten die zich expres voordoen als een mol. Daarnaast letten alle kandidaten extra goed op elkaar. Ze hebben immers allemaal an een keer eerder meegedaan aan een eerder seizoen en weten hoe het werkt. Dít is ons opgevallen in aflevering 3:

Hint 1: Tygo 2020?

Tygo laat twee keer in deze aflevering twee peace tekens zien. Dit zou kunnen betekenen dat hij de mol van 2020 is? Of de tweede mol van 2020, omdat dit het tweede seizoen van dit jaar is. Zit hier iets achter of is Tygo gewoon enthousiast?

Hint 2: Peggy en sleutels

Aan het begin van de tweede opdracht zie je Peggy met vier sleutels in haar hand. Deze sleutels zijn apart van de andere sleutels aan de sleutelbos. Heeft Peggy als de mol de juiste sleutels vooraf al in haar handen gedrukt gekregen?

Hint 3: Nog een keertje Tygo

Na de eerste opdracht blijft Tygo Jeroen maar ondervragen waar het gescheurde honderd euro briefje is. Als deelnemers zou je dit toch misschien liever voor jezelf houden, als een soort voordeel. Maar Tygo deelt het met iedereen aan de tafel. Probeert Tygo hier Jeroen verdacht te maken, omdat hij zelf de mol is?

Hint 4: Luiken

Peggy is ook verdacht bij de tweede opdracht, het lijkt hier alsof ze een luik opent die niet rood is. Dat ze het luik openmaakt wordt ook niet laten zien van de buitenkant. Uiteindelijk krijgen de deelnemers ook maar het geld van vijf luiken in plaats van de zeven die er zijn opengemaakt – wat ging hier mis?

Hint 5: Patrick is niet de mol

Patrick doet in deze derde aflevering veel opvallende niet-mol acties. Zo maakt hij een luik van de buitenkant open in de tweede opdracht. Dit zou een mol nooit doen. Ook schiet hij twee keer raak in de derde opdracht. Dus, schrap Patrick maar van je lijstje.

Hint 6: Ron en Ellie hebben het moeilijk

Deze twee kandidaten gaan heel moeilijk met de pijl en boog om, ze schieten daarbij ook niets raak … Precies wat een mol zou doen.

Hint 7: Nikkie haar ketting

Nikkie heeft alweer haar ketting met een slot om. En er is ook weer een opdracht met sloten. Verdacht?!

Bizarre executie: wat betekent dit?

Naast alle bovengenoemde hints, viel ons nog iets op. Waarschijnlijk heeft Horace een rood scherm gekregen, maar dit kregen we van Ellie te horen… Het rode scherm werd alleen als flashback getoond. Daarnaast werd er ook niet laten zien wat ons volgende week te wachten staat. Heel apart, wordt vervolgd?!

Lees ook: Oops – Chrissy Teigen maakt per ongeluk het geslacht van haar ongeboren baby bekend

Reageer op artikel:
Dít zijn de belangrijkste hints van Wie is de Mol aflevering 3
Sluiten