Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 11 sep 2020

Zou NikkieTutorials de mol zijn? Deze hint wijst daarop

We weten allemaal als geen ander dat speculeren het enige is wat men doet tijdens het programma Wie is de Mol. Zo ook bij dit jubileumseizoen. Er wordt er al een hoop gespeculeerd. Alle molloten zijn op zoveel mogelijk manieren informatie aan het verzamelen voor mogelijke aanwijzingen. En nu lijkt Nikkie de Jager (aka NikkieTutorials) met haar nieuw oogschaduwpalet ergens op te hinten..

Ben je ook zo benieuwd waarom Nikkie de Jager verdacht wordt van de Mol? Lees dan snel verder.

Hints Wie is de Mol

Ken je Siem al? Een enorme WIDM-fan en YouTuber die iedere week een video over WIDM uitbrengt, waarin hij alle doorgestuurde aanwijzingen en hints bespreekt van de laatste aflevering van het programma. Een van die hints willen we maar al te graag met jullie delen.

Oogschaduwpalette NikkieTutorials

Zoals je weet heeft Nikkie de Jager onlangs een nieuwe oogschaduwpalette uitgebracht in samenwerking met Beauty Bay. Een prachtig oogschaduwpalette waar in eerste instantie niets geks aan is. Totdat we erachter kwamen dat sommige kleuren misschien wel iets zeggen over de Mol dit jaar. We zullen het je even uitleggen.

Twee namen van het oogschaduwpalette vallen nogal op: Underground en Plottwist. Zat Nikkie dus undergrounds en is ze dit keer de mol? Dat zou een plottwist zijn, aangezien ze de vorige keer kandidaat was. Daarnaast heeft Nikkie de Jager op haar eigen kanaal nog geen uitleg gegeven over deze twee kleuren. Die wil ze graag later verder uitleggen. Wij vinden dit maar wát verdacht..

Eerste aflevering

Wat al wel als een huis boven water staat, is dat Tina de Bruin er (helaas) na de eerste aflevering al uit ligt. Erg jammer. Maar voor ons aka WIDM-fans schept het wel duidelijkheid. Zo kunnen wij alvast weer iemand van ons lijstje afstrepen. Zo komen we steeds dichterbij de echte mol.

Lees ook: OMG: deze te leuke old school films verschijnen op Netflix

Reageer op artikel:
Zou NikkieTutorials de mol zijn? Deze hint wijst daarop
Sluiten