Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 6 november 2017

GEZOCHT! Hipsters voor een nieuw televisieprogramma dus geef je vriendje nú op

Wij zijn dol op hipsters, helemaal op de mannen. De baard en tatoeages zijn gewoonweg heerlijk om naar te kijken. Je vindt de hipsters in de hippe koffietentjes in de grote steden. Met nonchalant haar en een t-shirt met een tekst om de wereld te redden herken je ze altijd. We kennen ook allemaal wel een hipster. Geef die persoon op want ze worden gezocht voor een nieuw televisieprogramma.

Er wordt in Engeland een nieuw televisiedrama gefilmd en daarvoor is Mint Casting op zoek naar maar liefst 100 (!) hipsters. De enige voorwaarde waar je eruit moet zien als een hipster en tussen de 20 en 35 jaar moet zijn.

De Manchester Evening News vond de advertentie: “Beards and tatts are ACE – you know the look, but open to all looks in that age bracket – quirky is a bonus – tell your mates and spread the word please.”

Oftewel, mannen met baarden en tatoeages zijn baas. Je weet zelf hoe hipsters eruit zien, maar hey, zolang je de leeftijd hebt en een beetje hipsterings bent, dan ben je echt op die shit. Nerderige hipsters hebben een stijltje hoor. Vertel het je squaaaaad en lekker knallen maar. Go, go, go!

Alle hipsters verzamelen

De opnames vinden plaats in Manchester’s hipsterwijk: the Northern Quarter, in een bar. Yep, in Engeland dus. Maar ach, als je beroemd wil worden kun je best een weekendje naar Manchester toch? Blijf dan t/m maandagavond want de opnames vinden plaats op maandag 20 november van 7:00 uur ’s ochtends tot 19:00 uur ’s avonds.

Om je aan te melden, of je beste hipster vriend, stuur je gewoon een foto in van jezelf of van je hipster vriend inclusief naam, leeftijd en telefoonnummer naar [email protected] Zet ‘Northern Quarter’ in het onderwerp.

Hipster toch niks voor jou of is Manchester toch te ver weg? Je kunt je ook opgeven samen met je vriendinnen voor een nieuwe realityshow

Reageer op artikel:
GEZOCHT! Hipsters voor een nieuw televisieprogramma dus geef je vriendje nú op
Sluiten