Hitteplan! Nooit meer smeltende make-up met deze waterproof foundation die super lang blijft zitten

Met het warme weer ken je vast de struggle wel. Je hebt je make-up gedaan, gaat naar buiten en een uur later zie je dat alles van je gezicht is gesmolten. Sweat Cosmetics - ja, wat een bijzondere naam - komt nu met een oplossing voor dit probleem: speciale kwasten met poeders die zorgen dat je make-up altijd blijft zitten. In de zon en zelfs na het sporten.

Sweat Cosmetics is eigenlijk een merk voor iedereen die er voor, tijdens en na het sporten flawless uit wil zien. Maar het is net zo ideaal voor een hete zomerdag waarop je moet werken of lekker buiten bent, toch?

Het idee voor Sweat Cosmetics kwam van vijf vrouwelijke Olympische atleten. Volgens hen kunnen ook actieve vrouwen een mooi huidje hebben. En daarom verzonnen ze het merk. De producten houden de huid gezond en stralend en bevatten SPF waardoor je gezicht niet snel zal verbranden.

De producten

De basis van de huidige productlijn bestaat uit vier kwasten. Aan deze kwasten kun je een minicontainer bevestigen met poeder. En zo is het super makkelijk om make-up aan te brengen.

Er is een kwast voor foundation, transparante poeder, illuminator en bronzer. De producten hebben een matterend effect en je gezicht krijgt er een fris gebruinde kleur van. Het beste van deze producten? Ze zijn waterproof.

Als de minicontainter met poeder leeg is, kun je deze super makkelijk vervangen. De kwast kan namelijk helemaal uit elkaar geschroefd worden. En dat is ook nog eens handig voor het schoonmaken.

Voor tijdens en na het sporten

Conclusie: dit is best chill. Of je nou gaat sporten of in de zon gaat zitten.

Ga je voor de complete sportbabe look? Zie dan: Lookbook: fantastische kapsels voor tijdens het sporten

Sweat Cosmetics

Reageer op artikel:
Hitteplan! Nooit meer smeltende make-up met deze waterproof foundation die super lang blijft zitten
Sluiten