Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 5 feb 2018

Je gebeden zijn verhoord want H&M doet nu aan gratis verzenden en retourneren

Shopaholics opgelet! Je hebt niet langer een reden om je winkelmandje met een waarde van meer dan 100 euro weg te klikken vanwege de 4,95 euro aan verzendkosten bij H&M. De Zweedse modeketen biedt ein-de-lijk gratis verzenden en retourneren aan.

En da’s natuurlijk reden voor een feestje. Want ja, je bent heus niet de enige die besluit om iets niet te bestellen omdat je niet 5 euro kwijt wilt zijn aan verzendkosten. Daarom biedt H&M’s nieuwe policy uitkomst, vooral als er geen kortingscodes voor gratis verzenden te vinden zijn.

Gratis verzenden en retourneren

Er zit natuurlijk wel een klein addertje onder het gras. H&M wil namelijk dat je lid wordt van hun Member Club, want alleen dan heb je iets aan dit goede nieuws. Maar hé, lid worden kost niets en is gemakkelijk, dus waarom wachten?

Zodra je inlogt wordt gratis verzenden aan je bestelling toegevoegd, et voilà… Bestellen wordt op deze manier een stuk goedkoper! En hoera x2: je hoeft niet langer een euro retourkosten te betalen. Dat scheelt ook weer als je twintig keer per jaar bij H&M bestelt. Shoppen maar.

En psst… er is nog meer goed H&M nieuws.

NSMBL

Reageer op artikel:
Je gebeden zijn verhoord want H&M doet nu aan gratis verzenden en retourneren
Sluiten