Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 7 apr 2017

H&M komt met Arket: een heel nieuw merk voor zowel kleding als interieur

H&M, Cos, Monki, &Other Stories: de H&M group blijft toch wel een toppertje op gebied van mode en design en dit toppertje heeft weer goed nieuws voor ons. Ze komen namelijk met nóg een nieuw merk genaamd Arket, waarbij de focus ligt sophisticated, minimalistische mode met een Scandinavische twist. We love it.

Elegant ten top zijn ze daar in het hoge noorden. Dat er wat smartasses daar rondlopen is wel al bewezen met IKEA en H&M, maar ze hebben nu nog een blikje meesterbreinen opgetrokken voor dit nieuwe merk. Arket is hét nieuwe Nordic merk op gebied van mode en interieur.

Tack!

Dat betekent bedankt in het Zweeds. Want dat mogen we wel zeggen. Arket zal namelijk bestaan uit een groot assortiment voor ieder wat wils. Het doel van het merk is om ready-to-wear producten te ontwikkelen met een klassiek en toegankelijk karakter. Er ligt een speciale focus op materiaal, functie en pasvorm. Want ja, net zoals H&M wil Arket ons alleen het beste bieden.

Naast het eigen assortiment van Arket zullen er ook merken van buitenaf te koop zijn in de winkel, zoals een pepermolen van Peugeot en bepaalde schoenmerken.

Helaas voor ons zal de prijsklasse ietsjes hoger liggen dan de normale prijs van de H&M. Maar het blijft te overzien. De eerste winkel zal aankomende herfst open gaan in Londen. Daarna zullen andere landen in Europa volgen.

Grote kans dat Arket ook naar Nederland komt. Wij kunnen niet wachten.

Beauty liefhebbers opgelet: Sephora opent een MEGA grote winkel

Reageer op artikel:
H&M komt met Arket: een heel nieuw merk voor zowel kleding als interieur
Sluiten