Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 5 jun 2018

Shopping queens opgelet! Vanaf deze maand komt er een H&M outlet winkel

De echte koopjesjagers hebben deze maand de tijd van hun leven. Struin jij met je bestie alle winkels af zodra de uitverkoop begint? Dan kun je vast niet wachten totdat de deuren van de H&M outlet opengaan.

Je leest het goed: er komt serieus een H&M outlet winkel. Als je niet genoeg kunt krijgen van de collecties is dit voor jou de nieuwe place to be. Je scoort er namelijk hartstikke leuke kleding, maar dan voor een klein prijsje.

H&M outlet winkel

Het nieuwe winkelconcept heet Afound. Jammer genoeg is Afound alleen offline te bezoeken in Zweden, maar er is goed nieuws. Ook online kun je straks een boel kleding op de kop tikken met mega kortingen.

Het allerbeste aan de H&M outlet is dat je er kleding vindt van de H&M Group zelf – Monki! & Other Stories! Cos! – en van externe bedrijven. Met andere woorden: als dit geen goedgevulde webshop is, dan weten wij het ook niet meer.

Hoeveel korting krijg je bij de H&M outlet?

Niet geheel onbelangrijk: hoeveel korting krijg je op de items? Reken er maar op dat je niet veel hoef te betalen. Met kortingen tot wel 70 procent is Afound een paradijs voor koopjesjagers.

Het concept komt in ieder geval als geroepen. Aan het einde van vorig jaar had het bedrijf nog een stock van 3 miljard euro die ze niet kwijtraakten. Die items krijgen op deze manier toch nog een tweede leven. Yaaaay. Je bent daarom eigenlijk heel goed bezig voor het milieu en de wereld als je deze kleding koopt.

Vanaf 14 juni ben je hier aan het goede adres.

Reageer op artikel:
Shopping queens opgelet! Vanaf deze maand komt er een H&M outlet winkel
Sluiten