Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 30 mrt 2018

Woehoe! Als je goedkoop kleding wilt shoppen moet je NU naar H&M gaan

Het gaat niet goed met H&M en dat is natuurlijk verdrietig nieuws. Maar gelukkig kennen nadelen ook voordelen. Vanwege teleurstellende cijfers gaan de prijzen van hun items omlaag, wat een blijvende H&M sale betekent.

Chocola en de H&M sale: dat zijn zo twee dingen waar het gemiddelde Beautify-meisje voor leeft. Gelukkig is er goed nieuws als je binnenkort van plan bent om je pinpas te laten wapperen. Een soort permanente H&M sale is van start nu ze de prijzen gaan moeten verlagen.

H&M sale door tegenvallende cijfers

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar ook H&M heeft te maken met tegenvallende periodes. Zo is de winst met 61 procent gezakt en dat is veel. Heel veel. Met zo’n 4 miljoen euro aan onverkochte kleding heeft de Zweedse keten namelijk een probleem.

Koud weer

Dat is niet alleen slecht voor het bedrijf, maar natuurlijk ook voor het milieu. Daarom lijkt het erop dat jij je zomergarderobe voor een prikkie kunt aanschaffen. Mede dankzij het extreem koude weer bleef die kleding dus ‘gewoon’ in de rekken hangen.

Want eerlijk is eerlijk, toen het buiten -2 graden Celcius was zat jij waarschijnlijk ook niet op leuke voorjaarsrokjes te wachten.

Met wie duik jij straks de H&M in? Of ga je toch online shoppen? Nu H&M aan gratis retouren en verzenden doet is dat minstens zo makkelijk.

Reageer op artikel:
Woehoe! Als je goedkoop kleding wilt shoppen moet je NU naar H&M gaan
Sluiten