Renée
Renée | LinkedIn Beauty & Style 20 juni 2019

Shoppen maar! H&M heeft nu 6200 artikelen aan hun sale toegevoegd en de kortingen zijn al hoog

Goed nieuws voor iedereen die niet van plan is om haar pinpas in haar zak te laten. De H&M sale voor de zomer van 2019 is namelijk van start gegaan. De kortingen lopen al hoog op, dus hoog tijd om even een kijkje te nemen.

Als je ergens blij van wordt, dan is het wel van het woordje sale. Helemaal nu de uitverkoop bij H&M van start is gegaan, weet je dat dit het moment is om een koopje te scoren. Er zijn kortingen tot wel 60%.

Lees ook: Dit is wanneer de zomer sale van 2019 begint bij je favoriete winkelketens

De H&M sale voor zomer 2019 is begonnen

De zomer is nog niet eens begonnen, maar dat betekent niet dat je de volle mep voor je zomergarderobe hoeft te betalen. Traditiegetrouw is de uitverkoop namelijk al van start gegaan. Een perfect moment om nog even een bikini of jurk voor de vakantie te halen, dus.

De H&M sale is online en in de winkel begonnen en je weet het: wees er op tijd bij als je al een hele tijd iets op het oog hebt. Wij hebben onze favorieten alvast geselecteerd uit de 6200 artikelen die nu met korting te kopen zijn.

de uitverkoop bij H&M is begonnen

1. Overslagjurk met stippen €24,99 €14,99

Werkelijk iedereen ziet er fantastisch uit in een overslagjurk. Deze frisse rode kleur staat prachtig bij je zongebruinde huid.

sale zomer 2019

2. Donkerblauwe playsuit €24,99 €14,99

Deze playsuit is ook perfect voor de warme maanden. Je ziet er hartstikke leuk uit, maar draagt ook iets praktisch. Fijn voor op vakantie, bijvoorbeeld.

H&m sale

3. Witte culotte €29,99 €9,99

Een witte denim mag echt niet in je kast ontbreken. Met dit pareltje in jouw garderobe ben je blij als het even wat kouder is, zodat je ‘m naar hartelust kunt dragen.

sale bij h&m

4. Jumpsuit met smokwerk €39,99 €24,99

Een jumpsuit is perfect voor overdag én voor de avond, dus met dit exemplaar van H&M zit je altijd goed. Gelukkig is ‘ie mooi afgeprijsd in de sale, dus inslaan maar.

jurk uit de h&m sale

5. Kanten jurk €69,99 €44,99

Hoe gezellig is deze kanten jurk van H&M? Het is het ideale jurkje voor warme zomerse dagen en bruiloften. Met dit item in je kast weet je zeker dat je de komende jaren goed zit als het gaat om dresscodes van feestjes.

Reageer op artikel:
Shoppen maar! H&M heeft nu 6200 artikelen aan hun sale toegevoegd en de kortingen zijn al hoog
Sluiten