H&M x Balmain: het parfum dat je niet wil missen

De dagen kunnen worden afgeteld totdat de lijn van Balmain voor H&M echt wordt gelanceerd. Er zijn al een paar lucky bastards die de kleding al hebben mogen dragen op de rode loper. Denk aan Kendall Jenner en onze eigen Doutzen Kroes.

Maar naast de prachtige kledinglijn wordt er nog iets gelanceerd wat je hoe dan ook wil hebben; het H&M x Balmain parfum. In een prachtige gouden fles verschijnt deze limited edition geur die net zoveel aandacht verdient als de kledinglijn.

De geur is houtachtig en bloemig tegelijk. De topnoten bestaan uit witte jasmijn en tonka bonen, het hart van de geur uit cederhout, wit bossen, sandelhout en de basis is musk. Ingrediënten die het hart van een vrouw sneller laten slaan. Goed nieuws, de geur is gelukkig niet duur. Je betaalt voor 100ml 34,99 euro. En dat valt voor een echte Balmain heel erg mee.

Handig om te weten, de geur is pas vanaf 3 december online en in de winkels te verkrijgen. Oftewel niet tegelijk met de rest van de collectie. Ach, hebben we ook na november nog wat om naar uit te kijken.

Reageer op artikel:
H&M x Balmain: het parfum dat je niet wil missen
Sluiten