Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 31 juli 2017

Ho ho ho! Er is een hotel waar het áltijd Kerstmis is en het is magisch

Kerstmis is een prachtige tijd. Het enige nadeel is, is dat het feest maar één keer per jaar gevierd wordt. Maar waarom eigenlijk? Voor alle kerstlovers hebben we daarom fantastisch nieuws: er is een hotel waar het altijd kerst is. Altijd. Iedere dag van het jaar.

Wie de zomer heerlijk vindt, maar toch een beetje het kerstgevoel mist, kan nu beide dingen combineren. Sterker nog, je kunt Kerstmis combineren met ieder seizoen en met welke dag die je maar wil. Want er bestaat een hotel waar het altijd kerst is. Is dat niet magisch?!

The most wonderful time of the year, het hele jaar

Het gaat om The Christmas Farm Inn & Spa. Dat is een heel schattige bed & breakfast in Jackson, New Hampshire, in de Verenigde Staten.

Of je hier nou heen gaat terwijl het hartje zomer is, of tijdens de winter, het is er altijd Kerstmis. Dat betekent: kerstbomen, kerstdiners en heel veel liefde.

Iedere kamer is ingericht in een ander kerstthema. Wat dacht je van Rudolph of Mistletoe? Zo kun je zelfs dromen over je favoriete feest van het jaar.

En dan kun je natuurlijk dromen over een witte kerst, maar je kunt ook dromen over een hittegolf kerst. Ook wel eens leuk.

Lees ook: Decemberclichés waar we stiekem allemaal van genieten

Reageer op artikel:
Ho ho ho! Er is een hotel waar het áltijd Kerstmis is en het is magisch
Sluiten