Hoe cute! Er is nu lipgloss in rode wijnflesjes

We hebben je al laten weten dat er lipsticks zijn in wijnflesjes. Die zagen er zo leuk uit dat we ze meteen wilden hebben. Maar hetzelfde merk heeft ook lipgloss in wijnflesjes, voor de vrouwen die toch liever een glossje op hun lippen smeren.

Wijn en lipgloss

Wijn heeft een speciaal plekje in ons hart. Het is dan ook het favoriete drankje op de vrijdagmiddagborrel. Daarom vinden we alles wat met wijn te maken heeft he-le-maal leuk. Zo ook deze schattige wijnflesjes. En nee, er zit geen wijn in. Dit zijn lipglossjes.

Het Koreaanse cosmeticabedrijf Labiotte besloot om twee geweldige dingen te combineren. Wijn en lipgloss. En daar zijn we erg blij mee. Hoe leuk is het om tijdens het uitgaan je mini wijnflesje uit je tas te vissen en je rode wijn lippen bij te werken?

Red, red wine

De lipglossjes bestaan uit zes verschillende kleuren die zijn geïnspireerd op verschillende druiven die worden gebruikt voor de rode wijnen. De kleuren variëren van roze tinten tot de rijke rode kleur van Shiraz. Plus, de lipglossjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en extracten van rode wijn. Het belooft dan ook veroudering tegen te gaan. Dit wil je hebben toch?

립스틱 샤또 와인빛 컬러? #라비오뜨샤또와인틴트

A photo posted by 최지민 (@03_8_16) on

Lees ook: Beauty trend: deze holografische lipgloss lijkt niet van deze wereld te zijn