Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 8 jan 2018

Zó gaat het nu met de deelnemers van Temptation Island 2017

Verleider Ken loog niet: Temptation Island 2017 was inderdaad de heftigste Temptation die we tot nu toe hadden gezien. Relaties werden verbroken en (meer dan) speeksel werd met elkaar gewisseld, maar hoe gaat het nu eigenlijk met de deelnemers van het afgelopen seizoen?

Niels en Rosanna

De prijs van het dapperste koppel van Temptation Island 2017 gaat absoluut naar Niels en Rosanna. Terwijl Niels zich vooral bezighield met het broekje van Parastoo naar beneden trekken en verleider Alex zichzelf liet verdwijnen in Rosanna, wisten de twee toch het avontuur als koppel te overleven.

Sterker nog, de twee zijn verloofd en beloven elkaar misschien dit jaar wel eeuwige trouw. De pikante beelden die ze van elkaar tijdens het kampvuur zagen zijn inmiddels vast vergeven en vergeten.

Jefferson en Lize

De relatie van de Vlaamse Jefferson en Lize wankelde al toen ze landden in Thailand. Lize hoefde maar het minste te zien van Jeffy of ze was er al uit: hun relatie is over. Gelukkig was daar Ken om haar gezelschap te houden…


De nieuwe liefde tussen Ken en Lize hield stand en ze vieren dat ze nu ruim een jaar samen zijn. Chapeau! Jefferson heeft ondertussen zijn Instagram account afgeschermd, maar rumour has it dat ook hij een nieuwe vlam heeft.

Merijn en Lisa

Het was onvergefelijk toen Lisa aan het tongen was met niet een man maar een vrouw. Reden genoeg voor Merijn om het zwembad in te kruipen met Pommeline ‘400 cc aan humor’. De liefde hield stand, want ook dit stel is nog steeds samen.


Lisa leeft ondertussen lekker in de luwte en heeft haar Instagram account afgeschermd. Vorig jaar liet ze al weten dat ze spijt heeft van haar deelname aan het programma en het lijkt erop dat ze zo snel mogelijk uit de spotlight wil verdwijnen.

Herbert en Jolien

De eeuwig trouwe Jolien vergeeft iedere misstap van haar Herbert. Nadat Herbert praktisch alles deed wat God verboden had wilde ze hem tóch terug. Na de laatste aflevering van Temptation Island was het namelijk al snel weer dikke mik tussen de twee.

Voor zover bekend zijn de dromen van Jolien (een verloving en zwangerschap) nog niet uitgekomen. Dat het stel inmiddels zeven jaar samen is, is in ieder geval wel een mooie mijlpaal voor de twee.

Temptation Island 2018

De verwachting is dat de deelnemers van Temptation Island 2018 óók voor heel wat ophef gaan zorgen. Wacht maar totdat je de eerste beelden ziet… Gelukkig hoef je nog maar heel even te wachten, want de allereerste aflevering wordt op 1 februari uitgezonden.

Reageer op artikel:
Zó gaat het nu met de deelnemers van Temptation Island 2017
Sluiten