Hoé handig: Dit beautyproduct kun jij gewoon vinden bij Starbucks

Heb jij soms last van een vette huid en glimt deze daardoor snel? Dan heb jij waarschijnlijk al talloze producten geprobeerd. Maar dit product wat je gewoon gratis kunt vinden bij de Starbucks, helpt perfect om jouw glimmende huid te verhelpen.

Het gaat namelijk om de servetjes van Starbucks. Deze absorberen zó goed, dat vele mensen in Amerika ze al verkiezen boven de echte blotting papers. Deze blotting papers halen overtollige oliën uit jouw gezicht, voornamelijk rondom je T-zone.

Cosmetisch scheikundige Ni’kita Wilson zegt dan ook: “Elk absorberende vezel kan olie opnemen, er is geen reden om aan te nemen dat de Starbucks servetten dit niet zouden doen. Ik weet niet zeker van wat de servetten zijn gemaakt, maar als ze goed genoeg zijn om je mond mee af te vegen, dan zijn ze ook zeker prima als blotting papers.”

Ook beauty blogger Daneen Baird (Spoiled Pretty) is al lang fan van de servetten: “Toen ik een keer met mijn kinderen in de Starbucks was en zij een enorme troep maakte, ontdekte ik eigenlijk hoe goed de servetten absorbeerde. Ik verkies ze nu boven echte blotting papers omdat ze duurzaam zijn en ze olie heel goed opnemen zonder je make-up te verwijderen of aan te tasten. En dat ze gratis zijn is natuurlijk helemaal perfect.”

En, geloof jij in de kracht van de Starbucks servetten? Wij zullen zeggen, de eerst volgende keer als je een lekkere frappuccino haalt, neem dan gelijk een extra servetje mee. Of twee.

Reageer op artikel:
Hoé handig: Dit beautyproduct kun jij gewoon vinden bij Starbucks
Sluiten