Redactie
Redactie Nieuws 26 mei 2018

Dit zijn 10 manieren waarop mannen laten zien dat ze van je houden zonder het te zeggen

Mannen zijn anders dan vrouwen. Terwijl wij dames elkaar en onze lovers de oren van het hoofd kletsen over alles wat ons bezig houdt en problemen het liefst tot in den treure analyseren, zijn mannen, tja, gewoon wat minder spraakzaam. Een man zegt daarom ook wat minder snel 'ik hou van je'. Maar dat betekent niet dat hij het niet laat merken.

Hoe laten mannen zien dat ze van je houden? Mannen zijn soms lastig te doorgronden. Misschien zeggen ze het niet altijd, maar er zijn wel andere manieren waarop mannen laten zien dat ze van je houden. Onze grote zus NSMBL.nl zette onderstaande punten op een rijtje:

1. Zijn vrienden vinden je leuk

Dat is een heel goed teken. Zij zien hoe gelukkig je hem maakt en ze vinden jou zelf ook prettig gezelschap.

Ook is dit vaak een teken dat hij (positieve) dingen over jou met de groep deelt (die hij misschien niet direct tegen jou zegt).

2. Jullie zoenen lang en gepassioneerd

Als je de passie van zijn kant kunt voelen, is het duidelijk dat hij het meer dan gewoon leuk vindt om bij jou te zijn. Als de zoen ongemakkelijk is, is er met grote kans toch iets mis.

3. Jullie zijn graag en vaak dicht bij elkaar

Hoe vervelend is het als iemand die je niet leuk vindt in je comfort zone komt? Zo fijn is het om iemand die je wél leuk vindt dicht bij je te hebben.

4. Een lach na het zoenen zegt een hele hoop

Zie je dat hij lacht na een lange kus? Logischerwijs is dit een goed teken: hij is erg graag bij je.

5. Zelfs de gewone dingen doet hij graag met je
In plaats van standaard uit eten te gaan, vindt hij het ook meer dan prima om samen boodschappen te doen en samen te koken. Samen simpele, huishoudelijke dingen doen geeft aan dat jullie closer zijn dan enkel sekspartners of casual daters.

6. Hij houdt je hand graag vast, ook buiten de deur

Zijn jullie uit eten met vrienden of ergens anders in het openbaar en houdt hij dan je hand vast? Dit is een teken dat hij trots op je is en zich niet schaamt om te laten zien dat hij met jou is.

7. Hij belt je zomaar of stuurt je zonder ‘echte’ reden een berichtje

Oké, niet alle mannen doen dit, omdat sommigen het ‘nut’ er niet van inzien, maar wij zien dat zeker wel. Stuurt hij zomaar een berichtje, laat dat zien dat hij ook als je niet bij hem bent, toch aan je moet denken.

8. Moet hij vaak om je lachen als jij iets geks of ongepland grappigs doet?

Hoe vaker hij lacht en jou hilarisch vindt, hoe groter de mate van belangstelling en opwinding rondom jullie relatie is.

9. Als jullie met vrienden uit zijn, kijkt hij je vanaf de andere kant van de ruimte aan en lacht hij

Hiermee wil hij duidelijk maken dat hij, ondanks dat hij wat verder bij je uit de buurt is en met iemand anders staat te praten, nog steeds zijn gedachten bij jou heeft zitten.

10. Hij raakt je spontaan even aan, op je schouder, je arm of rug als jullie samen buiten zijn

Hiermee geeft hij aan dat hij je graag aanraakt, ook als dit niet op een seksuele manier is.

Reageer op artikel:
Dit zijn 10 manieren waarop mannen laten zien dat ze van je houden zonder het te zeggen
Sluiten