Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 7 apr 2017

Hilarische nostalgie: 7 x hoe we vroeger flirtten en de mannen aan de haak probeerden te slaan

Tijd voor een trip down memory lane. Flirten is natuurlijk op elke leeftijd leuk. Maar de manier waarop je het doet, die verschilt met de jaren. We zijn natuurlijk allemaal een stukje ouder geworden. Maar wat konden we er vroeger een potje van zeg. Dit is hoe we vroeger flirtten:

1. Op MSN

Op MSN liet je stiekem doorschemeren wie jouw crush was. Je liet in elk geval (heel erg) duidelijk weten dat er een heel bijzondere jongen in je leven was. Dan wel niet met hartjes en zijn voorletter.

2. Online en offline

Als je crush online was op MSN maar niet met je praatte blockte en unblockte jij hem. Het was dé uitkomst want zo verscheen je elke keer bij hem in beeld. De aandacht was gewonnen.

3. Oops verkeerde nummer

We stuurden allemaal wel eens een sms’je die zogenaamd niet voor hem bedoeld was. ‘Oh sorry! Was niet voor jou bedoeld’. In de hoop dat er een wild sms gesprek zou volgen. Maar goed, beter zijn aandacht trekken via een sms’je dan in real life want dat was toch wel een beetje eng.

4. Poke

Poken was een ding op Hyves. Én de perfecte manier om jouw crush duidelijk te maken dat je aan het flirten was. Als je een poke terug kreeg dan kon je dag niet meer stuk.

5. Je status

Op MSN, Hyves, waar dan ook. Met een super emotionele status liet jij doorschemeren dat er een speciaal iemand in je leven was. Loving you makes life perfect.

6. Smileys

Jouw flirtgedrag werd nog eens extra benadrukt als je een smiley gebruikte. Een knipoogje of een hartje en hij wist genoeg.

7. Anonieme respect

In de hoop dat je crush een goldmember was op Hyves gaf je hem een anonieme respect. Niemand mocht weten dat jij zijn crush was. Maar een vreemde knappie een respect geven kon natuurlijk ook. En dan hopen dat deze hotboy jou ook een respect terug gaf. R+R=back toch?

LEES OOK: 8 manieren waarop vrouwen onopvallend flirten met mannen

Reageer op artikel:
Hilarische nostalgie: 7 x hoe we vroeger flirtten en de mannen aan de haak probeerden te slaan
Sluiten