Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 7 mei 2016

Hoe zou het zijn als de mannenpil bestond?

Stel je voor dat we in een wereld leefden, waarbij je je nooit druk hoefde te maken om zwangerschap. Een wereld waarin jij niet altijd de verantwoordelijke hoefde te zijn en geen extra hormonen in je lijf hoefde te stoppen. Stel je voor dat er een mannenpil was en dat mannen die daadwerkelijk gebruikten. Stel je voor..

Geen stress

Je bent uit met je vriendinnen en de drankjes vloeien rijkelijk. Je hebt zelfs zoveel op dat je besluit bij je vriendinnetje te blijven slapen. De volgende ochtend word je wakker met een helse kater, maar de avond was zo fantastisch dat je het de kater waard vindt. Je hebt het gevoel dat je iets vergeet en bedenkt je dat je de pil niet hebt meegenomen. Je hebt eigenlijk geen tijd om langs huis te gaan. Maar wacht, je hoeft helemaal niet langs huis, want mannen nemen in deze realiteit de pil.

Lekker in je vel

De zon vult je slaapkamer met licht en je wordt heerlijk wakker naast je man. Hij geeft je een kus op je voorhoofd en staat op om naar de badkamer te gaan. Een wekker op zijn telefoon gaat af en je ziet ‘neem pil’ staan. Je roept naar hem dat zijn pil-alarm is afgegaan en je ziet hem een strip pilletjes uit zijn toilettas pakken. Hij komt de slaapkamer terug ingelopen en gaat voor de spiegel staan. ‘Vind je mij aangekomen?’, vraagt hij. Tja, dat gebeurt soms als je de pil neemt. Je gaat naast hem voor de spiegel staan en zegt: ‘nee hoor schat’. Intussen grinnik je van binnen, terwijl je naar je eigen platte buikje kijkt.

Sexy time

Je bent lekker met je man op de bank een film aan het kijken. Je voelt een hitsige bui opkomen en je begint zijn dij te strelen. Je pakt zijn gezicht zachtjes vast en geeft hem een zachte kus op zijn wang. Hij glimlacht, maar blijft naar de televisie kijken. Je streelt hem wat dichterbij zijn kruis en likt zachtjes zijn oorlel. Hij reageert nog steeds niet dus trek je zijn gezicht naar je toe. ‘Lief, ik probeer de film te kijken’, zegt hij. ‘Ah, toe’, zeg je, terwijl je zijn broek open probeert te maken. ‘Ik heb niet zo’n zin vanavond, ik voel me niet zo sexy’, antwoord hij. Die mannen ook altijd. Zo hormonaal.

LEES OOK: 5 onderschatte anticonceptiemiddelen die écht heel fijn kunnen zijn

Reageer op artikel:
Hoe zou het zijn als de mannenpil bestond?
Sluiten