Inga Stoit
Inga Stoit Body & Mind 16 jan 2019

Wow! Dit is hoelang het duurt voordat je buikspieren zichtbaar worden

De zomer is van start en het liefst schitter jij met een strakke blokjesbuik op het strand. Maar hoelang duurt het nou eigenlijk precies voordat je zo’n strak wasbordje hebt?

Die 100 crunches per dag doen schijnbaar niet zoveel voor jouw buik. Het lijkt ietsje platter en strakker maar het lijkt nog altijd niet op een sixpack van menig Victoria’s Secret model. Maar hoelang doe je voordat buikspieren zichtbaar zijn?

Hoelang duurt het voordat buikspieren zichtbaar worden?

Die crunches zetten geen zoden aan de dijk, want die sixpack blijft uit. Influencer en trainer Cassandra Olholm weet hier alles van. Zij poste recent een foto en vertelde over haar buikspieren en de reis hier naartoe. Ze had al een aardig strakke buik. Maar die echte abs, die waren pas na vijf jaar zichtbaar.

Geduld hebben en crossfit

Cassandra vertelt bij de post dat geduld een vereiste is. Het vergt nu eenmaal tijd om zo’n grote verandering zichtbaar te hebben. Natuurlijk ziet men na het sporten snel al iets van verandering, maar wat de abs betreft is het een langere weg.

Cassandra haar doel is niet ‘het hebben van abs’, haar doel is zo sterk mogelijk te zijn. En het voordeel hiervan is de poppende buikspieren. Door middel van CrossFit krijgt zij dit gedaan. Dus mocht dit jouw ultieme doel zijn in het leven: heb geduld en blijf trainen.

Reageer op artikel:
Wow! Dit is hoelang het duurt voordat je buikspieren zichtbaar worden
Sluiten