Renée
Renée | LinkedIn Life 14 dec 2018

Hoelang duurt Expeditie Robinson?

Iedere donderdag zit je ongetwijfeld klaar om de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson te kijken. Maar hoelang duurt Expeditie Robinson eigenlijk? Daar kunnen wij je twee verschillende antwoorden opgeven.

Veel mensen vragen zich af hoelang Expeditie Robinson duurt. Jij misschien ook wel. Aan het begin van ieder seizoen zijn er namelijk heel wat donderdagavonden die je kunt vrijhouden voor de afleveringen. Niet zo gek, want de expeditieleden zitten best lang op het eiland, waardoor er veel afleveringen gemaakt kunnen worden.

Hoelang duurt Expeditie Robinson?

Om de vraag te beantwoorden kijken we dus naar twee zaken. Hoelang zitten de expeditieleden op het eiland en hoeveel afleveringen zijn er precies gemaakt? We praten je binnen een paar minuten bij.

Ieder jaar verblijven de expeditieleden namelijk een maand op het eiland. Tenminste, als je de finale weet te halen. Vorig jaar waren dat Kaj Gorgels, Soundos El Ahmadi en Carlos Platier Luna, waarna Carlos er met de winst vandoor ging.

Op het moment van publiceren maken Steven Brunswijk, Gregory Sedoc, Dominique Hazeleger, Laurie Scheerder en Jan Bronninkreef allemaal nog kans op een plekje in die felbegeerde finale die op 20 december in Ziggo Dome wordt uitgezonden.

Dit jaar is het helemaal bijzonder, omdat de finale voor het eerst op een grote locatie wordt uitgezonden. In het seizoen van 2018 doen opvallend veel artiesten mee die je daar op het podium kunt verwachten.

Hoeveel afleveringen zijn er?

Nu wil je waarschijnlijk ook weten hoeveel afleveringen er worden uitgezonden. Daar hebben we óók het antwoord op. In totaal zijn er zestien Expeditie Robinson afleveringen met de finale meegeteld. Dat betekent dus zestien weken lang Expeditie-plezier op de televisie.

Et voilà, hierbij het antwoord op de vraag hoelang duurt Expeditie Robinson?

Expeditie Robinson gemist?

Maak je geen zorgen als je een aflevering van Expeditie Robinson hebt gemist. Via Videoland kijk je wanneer het jou uitkomt het gewoon terug. Wil je weten hoe en wat? We hebben hier een artikel over geschreven waarin we het je allemaal uitleggen:

Heb je Expeditie Robinson gemist? Hier kan je het terugkijken

Reageer op artikel:
Hoelang duurt Expeditie Robinson?
Sluiten