Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 7 jul 2016

Hoera! Je kunt nu ontbijten op Zweinstein

Vergeet je boterham met kaas of hagelslag, vergeet je bakje yoghurt of kwark en vergeet je smoothie in de ochtend. Want dat zijn ontbijtjes voor Dreuzels. En waarom zou je een Dreuzelontbijt nemen als je ook kan ontbijten als een tovenaar á la Harry Potter? Op Zweinstein.

Ja, het is echt waar. Warner Bors Studio Tour London heeft plannen om Zweinstein twee ochtenden om te toveren tot een fantastische plek om te ontbijten. En het concept heet ‘Breakfast at Hogwarts’.

Het mooie is: alle medewerkers van Zweinstein zullen traditionele kleding dragen. Daarom is het misschien een goed idee om je gewaad op te zoeken. Of eh, om er één aan te schaffen, want hoezo heb je al een gewaad in huis?

Ontbijten als een koning, eh, tovenaar

Goed, het eten is ook niet onbelangrijk. Er zullen hekserige ontbijtgranen zijn, maar ook mini brioches met bacon, tomaatchutney, Zwitserse kaas, ham croissants, worsten, Griekse yoghurt, et cetera, et cetera. Genoeg keuze, yum yum.

Voor omgerekend 100 euro per persoon, krijg je een ontbijt én een tour over de Harry Potter set. Zó leuk.

De ontbijtjes zullen plaatsvinden op 21 en 28 augustus. Yay!

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Sushi lovers opgelet! Er is nu een sushidonut en het is ge-wel-dig

Reageer op artikel:
Hoera! Je kunt nu ontbijten op Zweinstein
Sluiten