Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 24 okt 2016

Hoera! Per ongeluk WhatsApp-bellen is voorbij

OMG. Hoe vaak heb je wel niet per ongeluk iemand gebeld via WhatsApp die je ab-so-luut niet aan de lijn wilde krijgen? Omdat je gewoon even een profielfoto wilde bekijken, en toen opeens op het telefoontje klikte. Maar je gebeden worden verhoord. WhatsApp maakt een einde aan per ongeluk mensen bellen die je eigenlijk stalkt.

De berichtendienst heeft namelijk je profielfoto verplaatst naar de linkerkant van je profielnaam. Het telefoonicoontje staat nu in z’n uppie rechts.

Dank WhatsApp

Dit is echt heerlijk nieuws voor, ja, voor werkelijk waar iedereen. Voor stalkers en voor mensen die een vlek van hun scherm poetsen en dan ineens iemand aan de lijn hebben.

Dank WhatsApp, je hebt ons leven weer iets gemakkelijk gemaakt. Behalve natuurlijk als je je crush ‘bewust per ongeluk’ belde, om zo weer met ‘m in contact te komen. Maar dan kun je hem misschien ‘per ongeluk’ een Snapchat sturen?

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Verslaafd aan Snapchat? Deze app heeft nog véél meer filters

Reageer op artikel:
Hoera! Per ongeluk WhatsApp-bellen is voorbij
Sluiten