Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 24/06/2017

Perfect: Dit prachtige hoesje laadt je telefoon op terwijl je danst op een festival

Niets is vervelender dat een lege telefoon terwijl je op een groot festival staat. Hoe vind je je vrienden nu ooit nog terug? Je kunt een groot blok aan je telefoon hangen maar dat is zeker niet praktisch. Maar dit is een handig én prachtig tegelijkertijd; dit hoesje laadt je telefoon weer helemaal op terwijl je danst op een festival.

Dit hoesje is perfect

Hij is roze, dun, handig én super essentieel als je een hele dag met een werkende telefoon wilt rondlopen. Dit hoesje mag niet ontbreken deze zomer wanneer jij op een festival staat. Vergeet die grote blokken aan je telefoon, deze heb je nodig.

De Juice Pack Air is er voor elke iPhone en kost bijna honderd euro. Schrik niet, het is een super goede aankoop. Je laadt hem voor de tijd draadloos op en zet hem aan wanneer je telefoon bijna leeg is. Dan heb je binnen no-time weer 100%. Hoesje en oplader in één dat ook nog eens heel fashionable is. Plus, je hebt niet meer zo’n bungelend ding met een draadje aan je telefoon. Je kan gewoon doorgaan met appen en foto’s maken.

Meerdere kleurtjes

Binnenkort naar een festival en geen zin in een lege telefoon? Dit hoesje is jouw absolute musthave. Als roze niet helemaal je ding is, kun je ook kiezen voor rood, zwart, goud en donkerblauw. Je koopt hem hier.

LEES OOK:
Als je deze 8 dingen herkent ben je gegarandeerd een control freak

Reageer op artikel:
Perfect: Dit prachtige hoesje laadt je telefoon op terwijl je danst op een festival
Sluiten