Het is nog maar 80 dagen tot kerst dus tuig de boom maar op

Stop met wat je aan het doen bent, want we hebben een belangrijke mededeling. We weten niet hoe vaak je de afgelopen tijd in je agenda hebt gekeken, maar er is iets wat we echt kwijt moeten. Weet je al over hoeveel dagen het kerst is? Hierbij het antwoord: OVER 80 DAGEN IS HET KERST. TACHTIG. Dat betekent dat we de boom vast onder het stof vandaan mogen halen.

Over hoeveel dagen het kerst is is op dit moment van het jaar natuurlijk ontzettend belangrijk. En wat ons betreft mag je de ongeschreven regel wanneer je de boom mag optuigen best verbreken.

Over hoeveel dagen is het kerst?

Goed, over 80 dagen is het kerst. Dat betekent dat je minder dan drie maanden hebt om de nodige voorbereidingen te treffen. En wees niet bang dat je te vroeg aan de slag gaat met kerstversiering ophangen. Mensen die hun kerstversiering vroeg ophangen zijn namelijk een gelukkiger mens.

Goed. Aan de slag dus. Dít mag niet op je lijstje ontbreken:

1. Kerstboom vinden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dus als je geen boom hebt, is het wel zo handig om na te denken wanneer je die gaat kopen en waar. Houd er rekening mee dat je niet de enige kerstfan in Nederland bent en de keuze niet meer reuze is als je te lang wacht.

2. Kerstversiering kopen

Natuurlijk heb je meer dan genoeg versiering om twee bomen knap te maken. Maar hé, we hebben je net verteld over hoeveel dagen het kerst is (80 dagen!) en hallo, dat is reden genoeg om meer prullaria te kopen. Dat is toch het leukste aan de voorpret?

3. Lootjes trekken

Met je familie, vriendinnen én collega’s moeten er natuurlijk lootjes getrokken worden. Nu je weet hoeveel dagen het nog duurt tot het kerst is, is het hoog tijd om lootjes te trekken én de datum vast te leggen. Voordat iedereen zijn of haar agenda heeft volgeblokt met (online) kerstfestiviteiten is het daarom belangrijk dat de eerste preppings worden gedaan, dat begrijp je.

4. Cadeautjes verzinnen

Hallo, met minder dan drie maanden op de teller is het natuurlijk wel de bedoeling dat er alvast over cadeaus nagedacht wordt. Geef je dit jaar een sentimenteel cadeau of houd je het toch bij een memoryspel waar je piemels moet matchen?

5. Hoeveel dagen nog? Tel af

Je wil natuurlijk iedere dag een update over hoeveel dagen het nog is tot kerst, dat begrijpen we. En hoe kan je aftellen nóg leuker maken, dan met een adventskalender? Steeds meer merken lanceren hun kalender voor dit jaar. Wij delen alvast de adventskalender van Lush en van Charlotte Tilburry met je.

6. Kom in de stemming

Om alvast in de stemming te komen, hoef je niet veel te doen. Sky Radio draait namelijk al kerstmuziek én op Netflix staan al genoeg toffe kerstfilms, zoals The Christmas Chronicles 2.

 

Reageer op artikel:
Het is nog maar 80 dagen tot kerst dus tuig de boom maar op
Sluiten