Renée
Renée | LinkedIn Life 20 okt 2018

Het is nog maar 66 dagen tot kerst dus tuig de boom maar op

Stop met wat je aan het doen bent, want we hebben een belangrijke mededeling. We weten niet hoe vaak je de afgelopen tijd in je agenda hebt gekeken, maar er is iets wat we echt kwijt moeten. Wist je al over hoeveel dagen het kerst is? Hierbij het antwoord: OVER 66 DAGEN IS HET KERST dus betekent het dat we de boom mogen optuigen?

Over hoeveel dagen het kerst is is op dit moment van het jaar natuurlijk ontzettend belangrijk. En uiteraard zijn er regels aan de feestdagen verbonden, maar gelukkig zijn die er om verbroken te worden.

Over hoeveel dagen is het kerst?

Goed, over 66 dagen is het kerst. Dat betekent dat je iets meer hebt dan twee maanden om de nodige voorbereidingen te treffen. Zo mag het volgende waarschijnlijk niet op je lijstje ontbreken:

Kerstboom vinden

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dus als je geen boom hebt, is het wel zo handig om na te denken wanneer je die gaat kopen en waar. Houd er rekening mee dat je niet de enige kerstfan in Nederland bent en de keuze niet meer reuze is als je te lang wacht.

Kerstversiering kopen

Natuurlijk heb je meer dan genoeg versiering om twee bomen knap te maken. Maar hé, over 66 dagen is het kerst en hallo, dat is reden genoeg om meer prullaria te kopen. Dat is toch het leukste aan de voorpret?

Is het al kerst? Primark verkoopt fantastische Disney kerstballen

Lootjes trekken

Met je familie, vriendinnen én collega’s moeten er natuurlijk lootjes getrokken worden. Voordat iedereen zijn of haar agenda heeft volgeblokt met kerstfestiviteiten is het daarom belangrijk dat de eerste preppings worden gedaan. Tijd om lootjes te trekken en de datum vast te leggen.

Cadeautjes verzinnen

Hallo, met twee maanden op de teller is het natuurlijk wel de bedoeling dat er alvast over cadeaus nagedacht wordt. Geef je dit jaar een sentimenteel cadeau of houd je het toch bij twerkpong?

Outfit shoppen

Met zoveel feestjes op de planning is het noodzaak om te shoppen. Ga je dit jaar weer voor een paillettenjurk? Een pak? Jumpsuit? Toch een rokje? Serieuze dingen waar je over wil nadenken.

En hier wil je waarschijnlijk ook bij zijn:

Houd 21 december vrij! Dan begint er een groot kerstfestival in Amsterdam

Reageer op artikel:
Het is nog maar 66 dagen tot kerst dus tuig de boom maar op
Sluiten