Renée
Renée | LinkedIn Life 22 mei 2019

Gelekt! Dit is hoeveel de kandidaten van de Britse Love Island verdienen met de show

Je zou denken dat je compleet binnenloopt zodra je meedoet aan een realityprogramma als Love Island. Maar ís dat wel zo? Wat de kandidaten van de Britse Love Island verdienen is gelekt en wij delen de cijfers hieronder met je.

Meedoen aan dit programma doe je namelijk vooral voor de bekendheid, want als je kijkt naar wat de kandidaten per week verdienen kun je nog beter een simpel baantje nemen. Maar hé, ze krijgen er natuurlijk wel veel fijne gratis dingen bij.

Wat de kandidaten van de Britse Love Island verdienen

Ben je benieuwd wat de kandidaten van de Britse Love Island verdienen? Mooi, hieronder delen we de details met je. Allereerst is het goed om te weten dat ze een gratis vakantie in een prachtige villa onder de zon krijgen, gratis Rimmel make-up (want zij sponsoren de show), veel volgers op social media en bekendheid. En nu over naar de keiharde €€€.

Salaris per week

Voor hun deelname krijgen de deelnemers iedere week ‘salaris’. Dat bestaat uit £200 wat omgerekend €227 is. Daar staat tegenover dat ze de meeste uren van de dag aan het filmen zijn, dus heel lucratief is het helemaal niet. Per uur kom je volgens The Sun £2,80 uit. Oei.

De hoofdprijs

Als je het favoriete koppel van de kijker bent verdien je pas de echte knaken met je lover. De hoofdprijs is zoals je ongetwijfeld weet £50,000. In euro’s is dat €56.000. Niet verkeerd om die pot met z’n tweetjes te splitten, toch?

En verder?

Wat de kandidaten weten is dat het geld pas binnenstroomt nadat de eerste afleveringen live gaan. Met hun social following, optredens en meet and greets verdienen ze namelijk een stuk meer dan een weekje Love Island filmen. Sterker nog, wie genoeg volgers heeft kan zo de hoofdprijs van hierboven verdienen met één Instagram foto.

Maak hier alvast kennis met de Nederlandse Love Island kandidaten.

Reageer op artikel:
Gelekt! Dit is hoeveel de kandidaten van de Britse Love Island verdienen met de show
Sluiten