Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 30 nov 2016

Deze 9 mannen heeft iedere vrouw in haar leven meegemaakt en oh wat waren ze leuk

Dat pessimistische gezeur over 'mislukte' dates, scharrels of bijna-relaties moet afgelopen zijn. Want heel vaak zaten er ook mannen tussen die het niet helemaal voor je waren, maar je toch een geweldig leuke tijd hebben bezorgd. Daarom een shout out naar deze negen mannen van goud:

1. De manspersoon die ouderwets romantisch was

Eerlijk, die zijn zeldzaam hoor. Hij was het type dat je zomaar een bos rode rozen gaf om jullie derde date. En altijd de deur voor je openhield. Maar ook vertelde hoe geweldig hij vrouwen überhaupt vond. Misschien soms een beetje té, maar hoe leuk om iemand te hebben gehad die ouderwets romantisch was anno 2016. Score.

2. De manspersoon die chick flicks oprecht leuk vond

Er zijn twee verschillende type mannen. Het type man dat de film met je mee kijkt om jou een plezier te doen en de man die meekijkt om zichzelf een plezier te doen. Als je ooit hebt gedate met iemand die net zo laaiend was over Mean Girls als dat jij was, mag je je gelukkig prijzen.

3. De manspersoon die áltijd direct reageerde op Whatsapp

Wát een verademing was dat. Ondanks dat het niets is geworden zou je heel graag deze gedraging bij al je volgende dates willen inplanten. Want het scheelde je een hele hoop onnodige stress.

Niet de man van je leven, maar wel de tijd van je leven

4. De manspersoon die je elke dag vertelde hoe mooi je was

Waarschijnlijk omdat hij stapelverliefd op je was. En jij misschien niet op hem. Maar dat neemt niet weg dat het heerlijk is om met iemand te daten die elk stukje van jou oogverblindend mooi vindt. Een ware ego boost.

5. De manspersoon die bizar goed kon koken

De uitspraak ‘liefde gaat door de maag’ had hij donders goed begrepen. Hij maakte de ene na de andere heerlijke maaltijd en jij likte elke keer weer je vingers af. Zalig.

6. De manspersoon die een goede vriend werd

Het was niet de intentie waarmee je deze man ging daten maar toch gebeurde het. Je voelde meer vriendschap voor hem dan liefde. Maar hoe je het ook went of keert, ook dat was best leuk. Je kon namelijk alles aan hem vertellen.

7. De manspersoon waarmee je hetzelfde gevoel voor humor deelde

Elke keer als je hem weer zag hadden jullie alleen maar de slappe lach. Dat je hem voor de rest ‘medium’ vond, vergat je op al die momenten. Want god o god wat hebben jullie samen wat afgelachen.

8. De man die een ware god in bed was

Je hoefde hem niets te vertellen want hij wist precies wat hij moest doen. Dat dat het enige was waar jullie goed klikten was treurig, maar tegelijkertijd ook bijzonder opwindend.

9. De manspersoon die nu nog steeds om jou geeft

Ondanks dat het niets is geworden, krijg je af en toe nog een berichtje van hem waarin hij vraagt hoe het met je gaat en wat je bezighoudt. Het fijne daarvan? Je weet dat deze gozer oprecht is en het geen booty call betreft. Want daar heb je nummer 8 voor…

Zouden we in de verkeerde tijd zijn geboren?
Waarom het anno 2016 zo verdomd moeilijk is om Mr. Forever te vinden

Reageer op artikel:
Deze 9 mannen heeft iedere vrouw in haar leven meegemaakt en oh wat waren ze leuk
Sluiten