Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love 19 mei 2016

Hola at our single girls! 17 x waarom single zijn the bomb is

Single zijn voelt soms een beetje sneu, of nou ja dat vindt je omgeving voornamelijk. Dan krijg je weer vragen of je al een man aan de haak hebt geslagen terwijl jij gewoon lekker aan het genieten bent in je uppie. Zucht. Onzin dat single zijn sneu is. Single zijn is awesome.

1. Je kunt een hond adopteren zonder rekening te houden met een mogelijke allergie van een ander. Of nog erger, de afkeer die hij heeft tegen pommeriaantjes.
2. Alle boodschappen die je doet zijn van jou en je hoeft nooit bang te zijn dat iemand anders, lees: een manspersoon, ze opeet.
3. Je kan ongestoord je dieet doen zonder dat een man je vertelt dat hij vlees wilt eten. Who cares what he wants? It’s about you.
4. Je kan zoveel mannelijke vrienden hebben als je wilt zonder dat iemand anders stikjaloers wordt.
5. En je kan je ook altijd nog bedenken dat één van die mannelijke vrienden een + achter zijn naam krijgt. Oftewel S-E-X.
6. Je kan elke sexy foto van jezelf in bikini op alle social media-kanalen gooien en schaamteloos alle likes in ontvangst te nemen.
7. Door single te zijn houd je je optie open voor Justin Bieber, Chris Hemsworth, Channing Tatum of Ryan Gosling. Of allemaal, tegelijk.
8. Je kan gerust je flared jeans, Isabel Marant wedgies of een andere trend in vol ornaat dragen zonder een mekkerend vriendje die het niet mooi vindt.
9. Je bepaalt zelf wanneer je wakker wordt in plaats van gewekt te worden door de man naast je die élke dag om 06:30 moet ontwaken.
10. En je hebt daardoor ook niks te maken met zijn ochtendhumeur, stink adem en lelijke ochtendhoofd.
11. Het hele bed is van jou, he-le-maal. All yours.
12. Je kan eindelijk selfies maken met een doel: andere mannen veroveren.
13. Je kan je helemaal storten op je studie zonder dat een verliefdheid je van je werk houdt. Uiteindelijk krijg je namelijk altijd spijt van vertraging in je studie.
14. Every night is girls night.
15. Niemand wordt geïntimideerd door je verzameling aan dildo’s en vibrators.
16. Je kan je serie kijken wanneer jij dat wilt en hoeft niet te dealen met de afspraak dat ‘je het met je vriend kijkt en dus nu niet kunt kijken’
17. Single meisjes zijn ongelooflijk aantrekkelijk

LEES OOK: Hoe langer je single blijft, des te beter is je volgende relatie

Reageer op artikel:
Hola at our single girls! 17 x waarom single zijn the bomb is
Sluiten