Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 3 feb 2018

Nice! Dit jaar is er een Holland Heineken Thuis in NL met de Olympische Spelen

Alles sportfanaten onder ons weten dat het alweer bijna tijd is voor de Olympische Spelen. Grote kans dat je er dit jaar niet bij kunt zijn, aangezien het in Zuid-Korea plaatsvindt. Met jou zijn er nog duizenden andere mensen die samen feest willen vieren als goud, zilver of brons binnengehaald wordt.

Heineken heeft dit jaar daarom iets nieuws bedacht. Normaal gesproken kun je als Nederlander in het buitenland feesten in het Holland Heineken House. Maar dit jaar is er een Holland Heineken Thuis voor alle fans in Nederland.

Holland Heineken Thuis

Om alle Nederlandse sporters aan te moedigen kun je thuis voor de buis blijven, maar ook samen met andere sportfanaten feesten in het Holland Heineken Thuis. Op een groot scherm kun je alle sporters volgen onder het genot van een drankje. En natuurlijk proosten als de buit binnengehaald wordt.

De Oranjegekte gaat plaatsvinden bij Grandcafe De Heineken Hoek in de buurt van het Leidseplein in Amsterdam. Als je niets wil missen, dan raden we je aan om de website van het Holland Heineken House in de gaten te houden.

Leg je mooiste oranje outfit maar vast klaar want het is sneller dan je denkt. Hup, Holland, hup!

Reageer op artikel:
Nice! Dit jaar is er een Holland Heineken Thuis in NL met de Olympische Spelen
Sluiten