Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 23 aug 2018

De eerste beelden van Holland’s Next Top Model zijn er en wie goed kijkt spot de kandidaten al

Over twee weken is het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model weer te zien op TV en wij kunnen echt niet meer wachten. Gelukkig is er een video verschenen waar de kandidaten (razendsnel) voorbij flitsen in beeld. Let goed op, want wie goed kijkt spot ongetwijfeld de knappe koppies van dit seizoen.

Het bijzondere uiterlijk van Montell (met z’n leuke krulletjes) zijn we nog lang niet vergeten, en het nieuwe seizoen staat al weer op ons te wachten.

Nieuwe seizoen Holland’s Next Top Model

We mogen weer genieten van dezelfde jury als vorige keer: Anna Nooshin, Nigel Barker, Kim Feenstra en Jean Paul Paula. Wij zijn heel benieuwd wat voor outfits Jean Paul dit maal voor ons in petto heeft. Kijk vooral vast even naar de eerste beelden want dat bleef ook niet onopgemerkt:

Wie zijn de nieuwe modellen?

Halverwege de video komen vliegensvlug foto’s van de kandidaten voorbij. Als je de video op pauze zet kun je observeren welke knappe koppies we over twee weken op de TV gaan zien. Hopelijk zitten er (zoals altijd) weer een dramaqueen en fulltime-b*itch tussen voor de nodige dosis drama.

Op maandag 3 september begint het nieuwe seizoen dat te zien zal zijn op RTL 5 en Videoland.

Reageer op artikel:
De eerste beelden van Holland’s Next Top Model zijn er en wie goed kijkt spot de kandidaten al
Sluiten