Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 26 jun 2017

Oelala sexy: je kan nu dansen met de hologrammen van Magic Mike

Glij jij ook spontaan van jouw stoel bij het aanzicht van één van de Magic Mike dansers? En baal jij gigantisch dat de live shows helemaal in Las Vegas zijn en je moet wachten tot deze shows naar Nederland komen? Dan hebben we hier een leuk tijdverdrijf voor de tussentijd: de hologrammen van Magic Mike.

Het liefst zou je elke dag willen wakker worden naast een van deze heerlijke spierbundels, maar oké: voor de tussentijd hebben we hier een hologram voor je. Dat de mannen nog niet in jouw bed liggen, hoeft niet te betekenen dat ze niet in jouw telefoon zitten. Ook voor de bezette vrouwen onder ons: een hologram is niet cheaten.

Holy holo

Er is een speciale app ontwikkeld voor de hologrammen, genaamd Holo. Het zijn de meesterbreinen van de hologram company 8i die het voor jouw mogelijk hebben gemaakt om deze hotties in jou leven te roepen. Nu is het kijken naar de Magic Mike film natuurlijk al fantastisch, maar hoeveel beter is dit nog als één van deze eyecandies naast jou op de bank zit? Oké, virtueel misschien, maar het staat vast op camera.

Hier vast een voorbeeld hoe jouw plaatjes eruit komen te zien met de knappies van Magic Mike:

Toch fantastisch: zo’n vent op de printer? Je kan de app Holograms for Videos in Augmented Reality nu downloaden in de ITunes of Playstore. Die man zat al die tijd gewoon in jouw telefoon en nu kan je hem downloaden. Waar wacht je nog op?

En anders ga je er gewoon vandoor met een robot: Kan jij de ware niet vinden tussen de mensheid? Dan kan je vanaf 2029 met een robot verder
Holograms for Videos in Augmented Reality

Reageer op artikel:
Oelala sexy: je kan nu dansen met de hologrammen van Magic Mike
Sluiten