Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 4 mrt 2017

Holy: Champagne gummy beren zijn een heerlijke versnapering

Dit is zeg maar de crème de la crème van het gummy beertje en werkelijk waar briljant: champagne gummy beren. Nog geen tijd gehad om gedag te zeggen tegen het kind in jezelf, maar wil je dit wel high class uitstralen? Dan is deze alcoholische versnapering uitgevonden voor jou.

Een highclass avondje begint met deze hoogstaande traktatie. Je verlangen naar bubbels kan je nu een extra speciaal tintje geven, namelijk met gummy beren. Het hoeft niet moeilijk te zijn om iets heerlijks én origineels op tafel te zetten.

Champagne showers

En nog geweldiger: het is súper makkelijk te maken. De ingrediënten voor deze traktatie zijn champagne en champagne, oh en gummy beren. That’s it.

Stop de gummy beren in een kom, giet de champagne eroverheen en zorg ervoor dat alle beertjes ondergedompeld zijn in de champagne. Dek af met keukenfolie en zet één nacht koel in de koelkast. Hou je de beren buiten de koelkast, dan zijn ze wat dorstiger en gaat het proces sneller, maar koud zijn ze het lekkerst.

Ook leuk is om te variëren met champagne. Je kan namelijk ook de rosé champagne variant of zelfs met prosecco.

Deze dronken beertjes heb je zó gemaakt en zijn een mega leuke lekkernij voor een avond fun met vriendinnen. Proost, nou ja, soort van.

Nog meer inspiratie nodig voor aankomend weekend? Lees dan dit: Nog geen plannen dit weekend? Wij geven je 11 originele dingen om te doen

Reageer op artikel:
Holy: Champagne gummy beren zijn een heerlijke versnapering
Sluiten