Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 5 mrt 2017

HOLY! Dit winkelcentrum betaalt je om 5 dagen te wonen tussen alle kleren en goodies

Droombaan alert: je kunt nu solliciteren om vijf dagen betaald in een winkelcentrum te wonen met een riant salaris. Klinkt dat niet verschrikkelijk fantastisch?

Wonen in een winkelcentrum is natuurlijk een kinderdroom en dan vooral in zo’n echte Amerikaanse grote shoppingmall. Dat hoeft vanaf nu geen meer een droom te zijn. Het kan namelijk echt in de Mall Of America in Boolmington, Minnesota.

De marketeers van het winkelcentrum zijn op zoek naar een schrijver die betaald over zijn of haar ervaringen in het winkelcentrum wil schrijven. Als jij uitgekozen wordt breng je tijdens je verblijf vijf dagen en vier nachten door in het winkelcentrum. Er wordt van je verwacht dat je minimaal vier uurtjes werkt per dag.

Wat jij daarvoor krijgt? Maar liefst 400 euro voor onkosten naast het salaris van 2500 euro. Wellicht dat je dit direct uitgeeft in het winkelcentrum, maar goed, je loopt daar dan ook al een aantal dagen rond en weet preciés in welke winkels wat ligt. Goed excuus.

Wat je moet doen om hiervoor in aanmerking te komen? Hier solliciteren. Schrijfervaring is niet nodig. Iedereen die ook maar een beetje creatief is komt al in aanmerking voor de baan. Het gaat namelijk vooral over hoe origineel je pitch is.

Er worden 25 kandidaten geselecteerd die een artikel van 500 tot 800 woorden moeten schrijven. Als je de winnares bent word je uitgenodigd tussen 10 juni en 10 juli.

Kortom, heb jij een vlotte pen en een passie voor winkelen, dan is deze baan jouw op het lijf geschreven.

Als echte shopverslaafde vind jij dit ook leuk om te lezen: Seks en shoppen lijken meer op elkaar dan je denkt en dit is waarom

Reageer op artikel:
HOLY! Dit winkelcentrum betaalt je om 5 dagen te wonen tussen alle kleren en goodies
Sluiten