Holy! Er komt een groot wijnfestival in maart en we kunnen niet wachten

Wijnlovers opgelet: als je ook zo gek bent op wijn dan wil je dit fantastische wijnfestival in Nederland niet missen. Je hoort het goed, een festival dat in het teken staat van je favoriete drankje: wijn. Daar moet en zal jij bij zijn.

Wijn, wijn, wijn

Hoera! Onze wijngoden worden gehoord: er komt een festival met wijn, wijn en nog eens wijn. Dat klinkt als muziek in de oren.

Het weekend van 24 t/m 26 maart 2017 zal de Gashouder in Amsterdam geheel in het teken staan van wijn. Dit is de allereerste editie van de Amsterdam Wine Festival en het belooft fantastisch te worden. De locatie wordt omgetoverd tot een heus wijnwalhalla ter ere van de wijnoogst op het zuidelijk halfrond.

De wijn komt naar jou

Op het festival kun je oneindig veel soorten wijn proeven en word je ondergedompeld in de oogstfeesten van het zuidelijk halfrond, waar boeren vieren dat de druiven veilig zijn binnengehaald. Daarmee kan het proces van wijn maken beginnen.

Je gaat op reis langs populaire wijnlanden als Zuid-Afrika en Argentinië, de wijnprofessionals reizen namelijk af naar Amsterdam om hun liefde voor wijn met ons te delen.

Dansen met een wijntje of twee

Naast dat je oneindig veel soorten wijn kunt komen proeven is er ook gedacht aan entertainment. Tot in de late uurtjes zijn er live-optredens en DJ’s. Dat wordt één groot feest.

De kaartverkoop is al van start gegaan, koop hier daarom snel je kaartje voor 12 euro. Inclusief een glas wijn. Met wie ga jij?

Wat dacht je van dit festival? Fantastisch: er zijn plannen voor een jacuzzi festival in Nederland

Reageer op artikel:
Holy! Er komt een groot wijnfestival in maart en we kunnen niet wachten
Sluiten