Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 12 okt 2017

Je kunt een mega grote en luxe villa winnen van 1,7 miljoen als je deze puzzel oplost

Sommige mensen zijn te goed voor deze wereld. Zij doen dingen voor de medemens die ongelofelijk lief zijn. Vanaf nu kunnen we aan dat lijstje met toppers een nieuwe naam toevoegen. Een mevrouw die ons het kerstcadeau van ons leven wil geven. Ze geeft het immense, bewoonbare cadeau weg in ruil voor de oplossing van een kruiswoordpuzzel. Wait, what?!

Er is al heel wat materiaal voor jouw kerstverlanglijstje voorbij gekomen de afgelopen dagen. Wat dacht je van de Holiday Collection van MAC? Of het vijfde, steamy boek van Fifty Shades? Stelt dat nog allemaal niet zo veel voor? Dan zet je toch gewoon een villa op je verlanglijstje?

Een villa winnen

Een villa van 1,7 miljoen pond kan zomaar eens van jou zijn vanaf de kerstdagen. De huidige bewoonster, Donna Pirie, heeft namelijk besloten om het huis niet zomaar in de verkoop te gooien. Nee, ze wil het heel anders aanpakken. Ze heeft een kruiswoordpuzzel online gezet die iedereen op kan lossen. Begin december volgt de prijsuitreiking.

Fitnessruimte, tennisbaan, landingsbaan voor helicopter

De villa is dan wel gelegen in het Schotse Aberdeenshire, maar je krijgt het huis met alles erop en eraan. Zo heeft de villa een golfbaan, wijnkelder, verschillende tennisbanen, een sportschool en – super handig – een landplaats voor je helikopter. Niet verkeerd, toch? Ook biedt de lieve bewoonster aan het eerste jaar de rekeningen te betalen.

Het regent nog meer prijzen

Heb je net naast de hoofdprijs gegrepen, dan hoef je gelukkig niet meteen in huilen uit te barsten. Donna geeft namelijk nog meer andere geldprijzen weg van meer dan 10.000 euro. Met de actie wil ze geld ophalen voor de Schotse liefdadigheidsinstelling The Yard, die zich inzet voor gehandicapte kinderen. Zij is ècht te goed voor deze wereld.

Je hebt nog 50 dagen om de puzzel op te lossen en het schamele bedrag van 28 euro over te maken. Hier lees je nog meer informatie. En omdat je natuurlijk ook wil weten wat voor vlees je in de kuip hebt, hebben we een geweldige video voor je gevonden. Kijk, geniet en ga vooral puzzelen:

Gewonnen? Proost dan eens met dit gezellige drankje: Vergeet glühwein: Deze kerst drink je een variant met gin

Reageer op artikel:
Je kunt een mega grote en luxe villa winnen van 1,7 miljoen als je deze puzzel oplost
Sluiten