Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 21 mei 2017

Holymoly! Als je in 2017 naar dit eiland afreist krijg je geld toe

Is je travelbucketlist voor 2017 al af? Staan er een aantal mooie bestemmingen op je lijstje? Als echte wereldreiziger sta je elke keer weer te popelen om op vakantie te gaan. Je geeft er dan ook het liefst al je geld aan uit. Maar, wat nou als geld kunt krijgen om op vakantie te gaan? Het bestaat.

The place to be: Amerikaanse Maagdeneilanden

Oh yes, yes, yes. Zie je jezelf dit jaar al met een cocktail in de hand genieten van zon, zee, strand? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Wij raden je aan om de Amerikaanse Maagdeneilanden te bezoeken. Besluit je hier je vakantie te vieren, dan krijg je namelijk geld toe. Caribbean, here we come.

Hallelujah, je zult het haast niet geloven maar het is echt waar. En het heeft allemaal te maken met de verjaardag van het eiland. Dit jaar vieren de Amerikanen dat deze Maagdeneilanden alweer honderd jaar Amerikaans grondgebied zijn. En het is niet zomaar een viering, elke bezoeker zal maar liefst 300 dollar (!) ontvangen om daar uit te geven.

Het geld kan gebruikt worden voor historische en culture tours en activiteiten, zodat je meer kunt leren over de cultuur. Maar je kunt ook naar musea, kajakken, hiken of aan ‘food tours’ deelnemen. Klinkt als muziek in de oren toch?

Wat moet je doen?

Heel simpel, je boekt je minmaal 3-daagse verblijf hier, bij een van de deelnemende hotels. Het toerisme bureau zal je daarna 300 dollar uitkeren die je kunt uitgeven bij alle deelnemende locaties. Besluit je in maart te gaan (de maand van de 100-jarige viering), dan zul je ook nog een herdenkingsmunt als souvenir ontvangen.

Zijn de Amerikaanse Maagdeneilanden jouw volgende bestemming?

LEES OOK: Prachtig Thailand: bezoek deze minder toeristische maar sublieme eilanden

Reageer op artikel:
Holymoly! Als je in 2017 naar dit eiland afreist krijg je geld toe
Sluiten