Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 9 mrt 2017

Holysh*t: Drie vrouwen hebben met elkaar gezoend in Temptation Island

Vanavond is aflevering zes aan de beurt in Nederland: het kampvuur. We schreven vorige week al uit hoé die aflevering gaat verlopen aangezien onze Belgische buren voor lopen. Maar, er zijn inmiddels beelden opgedoken van aflevering 7 waar te zien is hoe de bezette (!) vrouwen met elkaar aan het zoenen zijn.

De fantastische Michella Kox vond aflevering 7 op YouTube waar te zien is hoe de bezette chickies met elkaar er vandoor gaan. Want ze mogen immers niet vreemdgaan met de mannen, maar over de vrouwen is niets gezegd..

In de onderstaande video zie je hoe de lieve ‘rustige’ Jolien los gaat met Lize, die op dat moment heel intiem is met Ken in het zwembad. Nadat Jolien en Lize uitgebreid met elkaar hebben gezoend zwemt Jolien door naar… Lisa. En ook Lisa doet mee.

Het lijkt erop dat de vrouwen zich niet langer in kunnen houden. Vastberaden om niet vreemd te gaan met een man, vinden ze blijkbaar dat dit de oplossing is. Of het hun honger en verlangen heeft gestild is de vraag. Misschien is het juist wel aangewakkerd.

Blijf vooral kijken tot het einde van de video want Jolien is niet klaar na Lize en Lisa..

Kun je niet meer wachten en wil je weten wat er gaat gebeuren tijdens de kampvuur aflevering van vanavond? Dan wil je dit artikel vast lezen Want dit is PRECIES wat er gebeurt tijdens het 2e kampvuur van Temptation Island

Reageer op artikel:
Holysh*t: Drie vrouwen hebben met elkaar gezoend in Temptation Island
Sluiten