Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 27 november 2017

Fijn uitje: In december kun je Home Alone eenmalig in de bioscoop zien

Films kijk je meestal maar één keer. Tenzij het een hele fijne film is. Zoals Pretty Woman bijvoorbeeld, Finding Nemo of als het kerstfilms zijn. Home Alone is bijvoorbeeld een film die je ieder jaar weer opnieuw kunt kijken toch?! Dit jaar kan dat ook op het grote witte doek met een enorme bak popcorn.

Van Home Alone kun je nooit genoeg krijgen. Of je nou al zijn streken, grappen en grollen al uit je hoofd kent of niet, Kevin McCallister verveelt nooit. Ieder jaar vinden we het weer zielig als het kleine mannetje door zijn familie wordt vergeten. Daarna kijken we met extra hartslagen toe hoe de boeven richting het huis sluipen. En hoe Kevin daar als jong jochie op anticipeert.

Home Alone

Ieder jaar lachen we opnieuw keihard als hij die oude film inzet om als een volwassen stem te klinken en de boeven daarmee angst probeert aan te jagen. En we lachen nóg harder als de boeven keer op keer blijven vallen op het gladde trapje. Heerlijk.

“You guys give up, or are you thirsty for more?” — Kevin McCallister

Pathé heeft nu besloten dat niemand genoeg kan krijgen van Kevin en de boeven en daarom laten zij Home Alone één keer zien op het grote witte doek. Voor wie gek is op de bioscoop en Home Alone uitvergroot wil zien.

Op verschillende plekken in heel Nederland wordt de film gedraaid. Pathé heeft hiervoor drie data geselecteerd: zaterdag 9, zondag 10 en maandag 11 december. Als dat geen fijn weekend wordt.. Fijne kerst!

Wil je ‘m toch liever op de bank kijken? Nodig je bestie dan uit en kijk samen in deze trui:

Reageer op artikel:
Fijn uitje: In december kun je Home Alone eenmalig in de bioscoop zien
Sluiten