Maak je eigen home spa met deze 5 fijne sheetmasks

Nu we veel tijd thuis doorbrengen, kunnen we er beter maar het beste uithalen. En dat doe je door je badkamer om te toveren tot een ware spa. Dat is simpeler dan je denkt, met deze 5 fijne sheetmasks kom je namelijk al een heel eind. Beentjes omhoog en ontspannen maar!

Onze favoriete sheetmasks

Sheetmasks zijn een uitvinding waar we de Zuid-Koreanen héél dankbaar voor zijn. Ze zijn namelijk dé perfecte manier om jouw huid een quick fix te geven en je mood een oppepper te geven. In maximaal 20 minuutjes wordt jouw huid verzorgd en glowy én je wordt er zelf ook nog eens heel relaxed van. Dit zijn onze favoriete sheetmaskers op een rij.

sheetmask

Rose Heart Deep Moisturizing Pink Sheetmask, € 4,95


Dit fijne sheetmask van het Koreaanse merk Rose Heart bevat twee stappen. Je brengt als eerste het hydraterende sheetmask aan zoals je dit normaal doet. Deze bevat onder andere rozenwater, aloe vera extract en antioxidanten om je huid te verzorgen en beschermen. Ook heeft ‘ie hartvormige gaten voor je ogen voor extra fun. Nadat je het masker eraf hebt gehaald masseer je de tweede stap, een zacht serum met rozenolie, in op je huid.

sheetmasks

Milu Bubble Foam Sheetmask, € 9,22


Ken je de maskers die op je gezicht gaan bubbelen tot een soort wolkjes? Het Nederlandse Milu heeft ook zo’n bubble sheetmask op de markt gebracht. Het bevat detox ingrediënten zoals bamboe en houtskool die de huid reinigen en zuiveren. Vooral fijn voor de vette huid dus. Daarnaast is het effect vooral heel leuk én Insta-waardig.

sheetmasks

Patchology The Good Fight Sheetmask, € 5,09


Last van puistjes of rode vlekjes? Dan gaat dit masker je helpen. Het bevat namelijk wilgenschors en tea trea om korte metten met de boosdoeners te maken. Daarnaast zit er ook pepermuntolie in wat niet alleen de huid kalmeert, maar ook de inside. Bye bye bad skin days!

sheetmasks

When Glamour Base Sheetmask, € 8


Ben jij je alvast aan het verheugen voor het eerste feestje na de social distancing? Dan kun je beter dit Glamour Base Sheetmask alvast in slaan. Dit Koreaanse merk verkopen ze bij luxe internationale warenhuizen zoals Selfridges, El Corte Ingles en Le Bon Marché, maar is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Het masker maakt niet alleen je huid mooi glad, glowy en stevig, maar zorgt er ook voor dat je make-up beter blijft zitten. Perfect dus voor een avondje uit.


Nivea Urban Skin Natural Radiance Sheetmask, € 2,90


Ben je nog niet zo bekend met sheetmasks en wil je het graag proberen? Dan is deze budgettopper van Nivea iets voor jou. Het hydrateert de huid intens door middel van shea butter en argan olie. Daarnaast geeft het sheetmask je in slechts tien minuten een mooie glow, zodat je er ook tijdens al je FaceTime-sessies fris en fruitig uit ziet.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Maak je eigen home spa met deze 5 fijne sheetmasks
Sluiten