Janne Vogel
Janne Vogel Body & Mind 30 mrt 2020

Home workout: met deze workout video’s word je thuis fitter dan ooit

Thuis fit worden: het kan écht. Ben jij gewoon niet die persoon die om vijf uur ’s ochtends opstaat om te gaan hardlopen? Wij ook niet. Geeft ook helemaal niks, want ook thuis (desgewenst in pyjama) kun je prima sporten. Beautify verzamelde home workout video’s die je vandaag nog wilt uitvoeren.

Home workout video’s voor een easy workout at home

Of je ‘m nu in je thuiswerk-lunchpauze doet, ’s ochtends vroeg voor je de deur uitgaat of ’s avonds, tijdens het Netflixen. Of net na die family size pizza die je naar binnen hebt gewerkt. De volgende home workout video’s zijn makkelijk uit te voeren en komen altijd van pas.

1. 15 Min Ab Workout met Romee Strijd

Laat je niet afleiden door het amazing sportpakje dat Romee aanheeft. Of wel. Hoe dan ook, deze 15 minute AB Workout zorgt ervoor dat je very strak in je vel komt te zitten. Planken, Jack Knives, Spidermans: deze workout heeft het allemaal en is makkelijk te volgen. Ook als je nog niet heel vaak een home workout hebt gedaan.

2. Total Ab Workout: No More Muffin Top

Deze video staat inmiddels als zes (!) jaar online en wij zweren er nog steeds bij. De total ab workout van XHIT Daily: No More Muffin Top. Het is even zweten, maar dan heb je ook wat. Nog nooit van een ‘muffin top‘ gehoord? Het is die fluffy area bij je buik. En al is daar helemaal niks mis mee, als je ‘m tóch weg wil trainen, dan is dit de manier.

3. 10 Minute Full Body Workout

Deze full body workout is bést heftig, maar supereffectief. Als je je snel fit wilt voelen, dan is dit de video voor jou. Hij is redelijk makkelijk te volgen, al gaat het hier en daar een beetje snel. Spierpijn heb je morgen gegarandeerd.

4. 15 Minute Body Burn Pilates Workout

De vrouw op dit filmpje doet haar ‘home‘ workout op de meest fantastische plek denkbaar en heeft een hele kalme stem. Daarnaast is deze pilates workout heerlijk om eens lekker te stretchen en je spieren te laten burnen. Weer even heel iets anders dan bovenstaande (deels) cardio workout.

5. 10 Minute Cardio Workout

Een top cardio workout van tien minuten die je makkelijk in je dagelijkse routine fietst. Aan het begin van de video worden alle oefeningen uitgelegd en daarna start de snelle, maar effectieve home workout. Dit is er zo eentje die je gaat voelen, maar dat is het dubbel en dwars waard.

Lees ook: