Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 17 jun 2018

Hallo puppy! Dit is de juiste tijd om een hond te adopteren volgens je sterrenbeeld

Eerlijk is eerlijk, honden maken je leven zóveel leuker en gezellig. Denk je eraan om er echt voor te gaan en een puppy op te halen? Dan kun je hieronder je sterrenbeeld opzoeken om te ontdekken wat de juiste tijd voor jou is.

Hond adopteren

Een hond adopteren doe je natuurlijk niet zomaar. Maar wanneer je er goed over na hebt gedacht en zo’n lieve viervoeter een goed huis kunt bieden, is er geen directe reden om te wachten.

Check hieronder wanneer deze grote droom voor jou in vervulling gaat:

Ram

Ram, jij bent een impulsief persoon. Wil je een hond adopteren? Dan ga je een hond adopteren. Ongeacht het ras, hoe oud de lieve schat is en hoe het karakter is.

Hoewel dit niet de beste manier van leven is, weet je dat je genoeg te bieden hebt. Van deze keus ga je géén spijt krijgen. Het kan dus zo zijn dat jij binnen een maand al je eerste rondje met hem of haar loopt.

Stier

Goh, hoe lang heb jij wel niet nagedacht over wel of niet een hond adopteren? Je hebt de voor- en nadelen zelfs al op een rijtje gezet. Je bent zo goed voorbereid dat er eigenlijk niets meer mis kan gaan.

Adopteer alleen een hondje als het helemaal juist voelt. Je hoeft hierbij echt geen overhaaste beslissing te maken. Sterker nog, waarschijnlijk duurt het nog wel een jaar.

Tweelingen

Bijna niemand is zo goed voorbereid als Tweelingen. Na meerdere bezoekjes aan het asiel heb je bijna een keuze gemaakt. Maar dan komt het moeilijke: je kunt niet tussen twee honden kiezen.

Er lijkt dan niets anders op te zitten dan allebei adopteren. Denk er wel goed over na of dit een verstandige beslissing is…

Kreeft

Kreeft, het lastige punt voor jou is om de perfecte hond te vinden om mee naar huis te nemen. Hak niet de knoop door voordat je zeker weet dat jij je soulmate hebt gevonden. Het gevoel moet juist zijn.

Pas als je in je hart voelt dat jullie voor elkaar bestemd zijn, is het tijd om ja te zeggen. Dit kan dus ook pas over een jaar zijn.

Leeuw

Over een half jaar ga jij een hond adopteren, Leeuw. De keuze om ervoor te gaan heb je gemaakt, maar je hebt nog wel het geduld om te wachten tot je de juiste puppy hebt gevonden.

Eén ding is zeker, zodra jij je match hebt gevonden zijn jullie onafscheidelijk.

Maagd

Normaal ben jij een rationeel type, Maagd. Maar zodra je een hond ziet verandert dat meteen. Een hond adopteren is al langer voor jou een optie. Grote kans dat het ook niet héél lang gaat duren voordat je eindelijk de viervoeter in huis haalt.

Het maakt niet uit of het een puppy is of een oudere hond. Het zit in jou om je nieuwe liefde zo goed mogelijk op te voeden.

Weegschaal

Bereid je vriendinnen voor op doggie spam. Zodra jij de liefde van je leven in je armen sluit, is het raak. Jouw grootste probleem op dit moment is een hond vinden die het beste bij jou als persoon past.

Ga nogmaals naar een ander asiel. Wie weet gebeurt het dan allemaal sneller dan je denkt…

Schorpioen

Het is nog niet de juiste tijd voor een hond. Een hond adopteren doe je namelijk niet zomaar. Zodra jij een huisdier hebt doe je er álles voor, maar die tijd heb je momenteel nog niet.

Geef het twee jaar. Dan komt er een lieve hond in je leven die de wereld op z’n kop zet.

Boogschutter

Jouw droomhond is net zo energiek als jij. Daarom ben je als Boogschutter waarschijnlijk op zoek naar een puppy. De kans is groot dat je binnen nu en een jaar een nestje tegenkomt waar dé puppy tussenzit.

Laat de zoektocht dus even voor wat het is. Het komt vanzelf op je pad.

Steenbok

Steenbok, je wordt verliefd op praktisch iedere hond die op je pad komt. Maar bij een hond adopteren komt meer kijken. Lees je goed in voordat je de sprong waagt.

Dat betekent dat je de komende jaren nog niet helemaal klaar bent voor deze serieuze beslissing. Dáárna draait je leven compleet om je trouwe viervoeter. Let maar op.

Waterman

Bij jou gaat het er niet om wanneer een hond adopteren voor jou een juist moment is. Nee Waterman, jij pakt het anders aan. Je kiest juist niet voor de mooiste hond die je tegenkomt, maar juist voor een hond die moeilijker aan een nieuw huis komt.

Dat betekent dat je eerder kiest voor een hond met een afwijking. Hartstikke fijn dat jij niet kijkt naar het Instagram plaatje, maar juist naar een hond die extra liefde kan gebruiken.

Vissen

In je eentje ga je het klusje niet klaren, Vissen. Je hebt back-up nodig voordat je de knoop doorhakt. Geef het daarom tijd. Je gaat niet binnen vier maanden een hond adopteren en dat is prima.

Dat betekent niet dat het nooit ervan gaat komen. Het komt zeker wel, maar nu nog even niet. En dat is prima. Je geduld wordt op de proef gesteld. Daar krijg je in de toekomst wel iets moois voor terug.

Reageer op artikel:
Hallo puppy! Dit is de juiste tijd om een hond te adopteren volgens je sterrenbeeld
Sluiten