Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 28 aug 2017

Vet chill: Je kunt nu met je hond naar de bioscoop

Is het je droom om ooit samen met je hond een filmpje te kijken in de bioscoop? Zodat je je fluffy huisdier kunt aaien terwijl jullie heel romantisch samen chillen in het donker? Nou, dat kan nu.

Het is misschien wel jouw lucky day, want het is nu mogelijk om samen met je beste vriend (aka je hond natuurlijk) naar de bioscoop te gaan. In Londen hebben ze de droom van vele baasjes laten uitkomen.

Beste date ever

Picturehouse Central in Londen heeft het mogelijk gemaakt. Deze bioscoop zendt ‘hondenvriendelijke films’ uit, zoals ze het zelf noemen. Elke zondagochtend worden er speciale films uitgezonden waar ieder baasje met hond naartoe kan gaan. Jouw hond krijgt een deken en een snack.

Een zaal vol hondjes

Heb je geen hond maar ben je wel een hondenliefhebber? Komt goed uit, want je hoeft geen hond te bezitten om op die zondagochtend naar de film te gaan. En de honden? Die vinden het volgens de bioscoop allemaal geweldig. Check als je gaat wel even op welke zondag je de bioscoop met je hond kunt betreden, want de film draait slechts om de zes weken.

Stel je voor: in de bioscoop met allemaal fluffy hondjes om je heen. Wat nou stedentrip met je lover? Neem gewoon je hondje mee. Sorry not sorry.

Dit is ook leuk: Wil je wandelen met een hondje, maar heb er geen? Dan kun je nu wandelmaatje worden van de liefste hondjes

Reageer op artikel:
Vet chill: Je kunt nu met je hond naar de bioscoop
Sluiten