Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 24 mrt 2018

Nu al de leukste rage: je mag de hond meenemen naar de bios

Heb je een hond? Dan mag je jezelf absoluut een gelukkig persoon noemen. Naast je besties staat die viervoeter namelijk altijd voor je klaar. Sterker nog, het liefst neem je je hond overal mee naartoe. En dat kan in het buitenland. Daar mag je je hond meenemen naar de bioscoop.

Je hond meenemen naar de bioscoop… Klinkt dan niet als de absolute droom der dromen? Samen popcorn eten, samen een plekje uitzoeken, samen de film kijken. Ja, wij zien het al helemaal zitten.

Hond meenemen naar de bios

Een uitje met je hond is nog steeds lastig, want je trouwe dibbes is lang niet overal welkom. Gelukkig maken ze in het buitenland dus wel een uitzondering als het gaat om de bioscoop. Niet alleen mag in de Verenigde Staten je viervoeter weleens meenemen, maar ook in Engeland.

Nu zijn de honden nog niet bij elke film welkom, trouwens. En dat is best logisch. Sommige mensen zijn allergisch of bang voor honden en dan is de bios natuurlijk de laatste plek waar ze willen komen. Wél introduceren ze speciale voorstellingen in vijftien bioscopen waarbij je hond meenemen wel toegestaan is.

Samen film kijken

De eerste Bring Your Own Dog-voorstellingen zijn een feit. De grote vraag is of iedere hond net zo braaf is als die van jou (of eh… niet). Wat blijkt? Er wordt gezegd dat honden zich beter gedragen en niet zoveel rotzooi achterlaten als mensen, dus dat klinkt al positief.

Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat het een vervelende ervaring is voor je hond. In het gangpad staan drinkbakjes. Oh, en om rekening te houden met de gevoelige oortjes wordt het geluid zachter gezet. Ze mogen zelfs op een stoel liggen. Wat een dróóm.

BRB, we zijn even tickets bestellen.

Reageer op artikel:
Nu al de leukste rage: je mag de hond meenemen naar de bios
Sluiten