Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Reizen 1 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Hondenbaasjes opgelet! Je kunt een vakantie winnen met je hond en dat wil je

Verlaat je ook altijd met pijn in je hart je geliefde hond wanneer je ‘s ochtends naar je werk gaat? Wij snappen het. Bij de gedachte om je allerbeste vriend(in) te missen als je op vakantie gaat is ook vreselijk. Maar dat is dus helemaal niet nodig. Je kunt namelijk een vakantie winnen en het leukste is, je hond mag mee.

Romantische wandelingen en de leukste hotspots opzoeken, je hebt er helemaal geen vriend voor nodig. Je hond is namelijk al je beste maatje en iemand die altijd tijd voor je heeft en overal met je naartoe wil. En nu is dat dus mogelijk met een gratis vakantie.

Vakantie met je hond naar Rano Tahoe

Een vakantie waarin alles voor je geregeld is naar het Amerikaanse plaatsje Rano Tahoe. Even twee dagen heerlijk vertoeven in een hond-vriendelijk hotel… Hoe leuk is dat?

Want zeg nou zelf, je hond is je beste vriend en staat altijd voor je klaar. Een beter excuus om samen lekker op vakantie te gaan is er niet, toch? Meedoen aan de wedstrijd kan door een foto van jou en je viervoeter op 23 maart op Instagram te plaatsen. Gebruik hierbij de tags #NationalPuppyDay, @RenoTahoe en #RenRenoDowntown.

Geen hond of niet gewonnen? Je kan altijd nog een tripje boeken met je vriendinnen, bijvoorbeeld naar New York.

Je vliegt nu voor 142 euro naar New York dus laat die vriendinnentrip beginnen

Reageer op artikel:
Hondenbaasjes opgelet! Je kunt een vakantie winnen met je hond en dat wil je
Sluiten