Redactie
Redactie Life 6 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Schattig! Transformeer je hond naar zeemeermin met deze fantastische zwemvestjes

Het is zomer en dat betekent dat we massaal naar het strand rennen. Wil je je trouwe viervoeter ook eens meenemen om in het water te springen? Dat kan nu in stijl. Er bestaan namelijk zeemeermin-zwemvesten speciaal voor honden en die zijn té schattig.

Heeft je hond nog nooit gezwommen en wil je het hem of haar iets makkelijker maken? Dan is een zwemvest zoals deze ideaal. Zo zwemt je hond veilig én in stijl.

Zwemvesten voor honden

Het warme weer van de afgelopen weken is helemaal leuk en aardig, maar je hond is er waarschijnlijk minder blij mee. Afkoelen is voor honden namelijk lastig. Gelukkig kan je je hond nu zonder problemen meenemen naar het water dankzij deze zwemvesten.

De zeemeermin zwemvesten voor honden zijn ontwikkeld door Albabara, een merk dat dierenproducten ontwerpt. Niet alleen zorgt het zwemvestje ervoor dat je doggo blijft drijven in het water, het ziet er ook nog eens super schattig uit. Eén ding is zeker: je krijgt veel bekijks als je hond in deze fantastische “outfit” in het water springt.

Hier koop je ze

De zwemvesten komen in maten S, M en L en hebben verstelbare bandjes. Voor minder dan $30 heb je al een zeemeermin vestje voor je viervoeter. Een koper schreef op Amazon het volgende: “Het staat mijn puppy zoooo leuk en het glimt enorm in de zon! Het heeft haar zonder problemen leren zwemmen.”

Mocht je hond nog niet de schattigste ter wereld zijn, dan wordt hij of zij dat wel dankzij deze zeemeermin outfit.

Lees ook: Er bestaan ijsjes voor honden zodat jouw lieve viervoeter heerlijk kan afkoelen tijdens dit warme weer

Reageer op artikel:
Schattig! Transformeer je hond naar zeemeermin met deze fantastische zwemvestjes
Sluiten