Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 25 april 2018

Deze zomer vindt een gigantisch hondenfestival plaats waar je echt bij wil zijn met jouw pup

Vergeet festivals waar je alleen maar naar muziek kunt luisteren. Want wat is daar leuk aan als jouw hond helemaal niet mee naar binnen mag? Daar hebben ze in Engeland wat op bedacht: DogFest. Een gigantisch festival voor jouw en je harige vriendje samen. Woehoeee.

Deze zomer vindt het allerleukste festival óóit plaats: het hondenfestival. En daar wil je echt naartoe met jouw hond om samen een feestje te bouwen. En naast jullie zijn er honderden andere hondenliefhebbers en hun doggies te vinden.

Je kunt er van alles doen

Op het festival zijn tientallen verschillende activiteiten georganiseerd waar je samen met jouw hond aan mee kan doen. Zo kun je verschillende hondentrainingen volgen, je hond laten meedoen aan ‘hondenduiken’ (ja, die sport bestaat dus echt haha) of naar een seminar gaan van Noel Fitzpatrik, bekend van het programma Supervet. Hoe leuk is dat?!

Er zijn drie hondenfestivals

Het festival vindt deze zomer drie keer plaats in verschillende steden: 16 en 17 juni in Cheshire, 23 en 24 juni in Bristol en 7 en 8 juli in Hertfordshire. Je zult dus een klein ritje moeten maken naar Engeland maar daar maak je samen met jouw furry friend een super leuke roadtrip van.

Het hele programma en alle info over de tickets kun je vinden op de website van DogFest.

Reageer op artikel:
Deze zomer vindt een gigantisch hondenfestival plaats waar je echt bij wil zijn met jouw pup
Sluiten