Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 17 feb 2018

In deze hondenmand in de vorm van een flamingo kan je hond optimaal chillen

Net zoals jij een favoriet plekje hebt op de bank of aan tafel, heeft je hond ook een fijn plekje in huis geclaimd. Misschien is dat wel naast je op de bank op een heerlijk zacht kussen. Geniet er nog maar even van, want binnenkort wil je viervoeter alleen nog maar in de buurt zijn van dit zachte roze beestje.

We zijn nog lang niet uitgekeken flamingo’s. En jouw hond binnenkort ook niet met deze bijzonder mooie en schattige hondenmand.

Flamingo hondenmand

Via Etsy kwamen we een Nederlandse verkoopster tegen die wel een hele leuke mand voor je hondje bedacht heeft. Van lekker zacht fleece-stof maakt ze fantastische flamingo’s waar je hond urenlang op wil blijven chillen. Zeker weten.

Bovendien zit er genoeg materiaal in de nek van het beest, waardoor de mooie vorm van de mand gewoon zo blijft. Als je een klein hondje hebt, kun je een kleine variant kiezen en als je een wat grotere hond hebt kun je voor een grotere versie gaan.

flamingo hondenmand

Helaas is het wel zo dat de mand op dit moment uitverkocht is. Maar, op de pagina van de verkoopster lezen we dat je altijd een berichtje kunt sturen. Bovendien maakte ze in december ook al deze flamingo’s.

Kortom, genoeg redenen om ervan uit te gaan dat ze binnenkort speciaal voor jou nog wel een flamingo wil knutselen. Fingers crossed.

Etsy

Reageer op artikel:
In deze hondenmand in de vorm van een flamingo kan je hond optimaal chillen
Sluiten