Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 18 december 2019

7 x waarom een hondenmens in je leven alles een stuk leuker maakt

Dat honden nu eenmaal alles leuker maken hoeven wij jullie niet meer te vertellen. Ze zijn altijd blij om je te zien en je voelt je nooit alleen. Het liefst raken we elke hond aan die we tegenkomen. Herken je dit? Lees dan snel verder, want dit zijn de zeven reden waarom hondenmensen leuker zijn in het leven.

Je ziet je zelf over vijf jaar al met tien honden wonen en elke hond die je tegenkomt wil je het liefst aaien. Maar niet alleen honden maken alles leuker. Als hondenmens maak jij ook al snel alles leuker.

7 redenen waarom honden mensen leuker zijn in het leven

Je weet wat ze zeggen: “Honden lijken op hun baasje” en daar is geen woord aan gelogen. Logisch ook dat jij daardoor een heel stuk leuker bent in het leven. Wil je weten waarom? Dit zijn de zeven redenen.

1. Hondenmensen zijn dol op knuffelen

Je bent dol op aandacht en het liefst knuffel je de hele dag. Dat doe je niet alleen met je hond, maar ook heel graag met je partner en je vriendinnen. Niets vind jij zo fijn dan lekker op de bank te liggen en heerlijk te knuffelen.

2. Hondenmensen zijn gezelliger

Wijnen met de meiden of een middagje lunchen, jij bent altijd wel in voor iets leuks. Waar en met wie je ook bent is voor jou geen probleem, want van elke gelegenheid maak jij een feestje. Ongemakkelijke of vervelende stiltes komen daarom bij jou niet voor.

3. Hondenmensen zijn lief en zorgzaam

We weten allemaal dat honden één van de liefste dieren in de wereld zijn. Wanneer jij huilt, komen ze naar je toe om lekker te knuffelen en om je beter te voelen. We verwennen onze trouwe viervoeter nog meer dan ons zelf.

Niet alleen je hond heeft hier geluk mee, maar ook de mensen om je heen. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich altijd goed voelt en zo niet, dan kunnen ze altijd bij jou terecht.

4. Hondenmensen zijn loyaler dan anderen

Hondenmensen staan bekend om hun loyaliteit doordat ze honden op de eerste plek zetten. Je gaat niet alleen voor je harige vriendje door het vuur, maar ook voor je favoriete personen.

5. Hondenmensen zijn geweldige ouders

Dit is natuurlijk geen geheim meer. Jouw harige vriendje verzorg je net alsof het je kind is en dit zorgt ervoor dat jij later een geweldige moeder wordt.

6. Met hondenmensen heb je meer plezier

Tijd voor iets actiefs, zoals sporten of karten? Geen probleem. Uren speel je al met je hond en daarom vind jij iets actiefs of een nieuwe uitdaging nooit een probleem.

7. Hondenmensen zijn minder snel boos

Wanneer je hond je favoriete schoenen kapot bijt, word je misschien wel even boos. Maar wanneer je jouw beste vriendje aan kijkt, is dat ook snel weer verdwenen en blijf je rustig. Wat voor andere misschien een reden is tot een grote ruzie, is dat voor jou vaak niet het geval.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
7 x waarom een hondenmens in je leven alles een stuk leuker maakt
Sluiten